Ruitenwissers van Bosch betseld. Nette prijs en op tijd geleverd. Dus voorlopig tevreden
levering is voor mij op tijd
Ik had een product besteld wat uiteindelijk overbodig was. Echter was de service, levering en correspondentie uitstekend!
Top verzending, top aftersales
Product zoals omschreven. Snel geleverd. Geen onaangename verrassingen.
Eigenlijk gaat het om de bezorging door DHL en niet de dienstverlening door mijn autoonderdelen.
Goedeavond, Zoals ik kan zien op de T&T code word er duidelijk aangegeven dat zich er problemen bevinden met u pakket. U had met ons hierover contact op kunnen nemen natuurlijk dan hadden we dit ook netjes voor u opgelost. Hier kunnen wij helaas ook niks aan doen dat er iets verkeerd gaat in het sorteercentrum van de Vervoerder. Mocht u een nieuwe willen ontvangen kunt u met ons contact opnemen via [email protected] Excuses voor het ongemak hierin. Met vriendelijke groet, Mijnautoonderdelen.nl
Ja goede keuze. Ik heb een accu gekocht voor een fiesta. Iets meer uitleg over type accu's/ vermogen zou handig zijn
Wielbouten bleken niet te passen, ondanks geadverteerd voor mijn modeltype. Echter eenvoudig mogen retourneren.
Keurige geleverd snelle levering.
Super snel en goed geleverd zoals beloofd!!
Erg spijtig dat er zo slecht gecommuniceerd wordt. Het kan altijd gebeuren dat er iets mis gaat maar na bijna twee weken niet laten horen wanneer er geleverd wordt is onacceptabel. Laatste keer hier
Beste klant, Dat is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald. Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken wat er met het pakket is gebeurd? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Eenvoudig je onderdelen bestellen, betalen en snel geleverd. Prijzen van de onderdelen zijn wat mij betreft zeer schappelijk.
Besteld snel geleverd
Ik kreeg in eerste instantie een totaal ander product toegezonden. Heb toen een berichtje gestuurd maar dit duurde best lang voordat men reageerde. Na telefonisch contact te hebben opgenomen is het alsnog gecorrigeerd.
Ik heb van jullie bedrijf gehoord van een kennis en het is tot nu toe zeer goed bevallen ik ga zeker weer gebruik van jullie diensten als dat nodig is.
Vind het verzenden wel erg lang op zich wachten,wacht nu alweer geruime tijd op een paar knipperlichten.
Prima, uitstekende levering!
Snel en verzorgd
Het artikel ging retour je vult een retour formulier in en wacht op een retournummer die je krijgt via mail moest zelf bellen waar de mail bleef netjes alles in orde gemaakt en maar wachten tot ze mij gingen afmelden bij afterpay weer bellen wanneer gaan jullie mij afmelden volgens kreeg ik te horen we hebben niks ontvangen vreemd want volgens mijn app van post.nl hebben jullie het ontvangen was geen prettig gesprek moest gaan mailen met bewijs (foto van de app) en tot mijn verbazing kreeg nog geen 2min later mail ontvangen en 10min later werd ik afgemeld bij afterpay begrijp niet waarom het zo moest gaan heel jammer
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit niet vlekkeloos is verlopen. Uw pakket is ook niet bij ons aangekomen en door het bewijs hebben we de retour uit coulance gecrediteerd. Daarom is het zo belangrijk om de barcode te bewaren van de zending om dit te kunnen oplossen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Simpel te bestellen en vlot geleverd
Het pakket zal wel ergens liggen maar heb het nog steeds niet ontvangen
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. U kunt een email sturen naar de klanten service om een onderzoek te laten starten naar uw pakket! Als het onderzoek een negatieve uitslag heeft, dan sturen we een nieuw pakket naar u toe! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering en goed kwaliteit
Goede onderdelen voor een hele mooie prijs en snel geleverd helemaal top