goed product

nette en snelle levering voor een goede prijs

Voldoende keuze en vlot geleverd.

Ik kon gemakkelijk het juiste artikel vinden en de prijs was goed.

Prima geregeld,snel in huis.

Prima geholpen en uitleg gehad.

Slechte service en onbeleefd

Een week na bestelling nog steeds geen info over verzonden pakket en als je om een update vraagt krijg je een hele preek over hoe pakketjes verzonden worden en word je de les gespeld met argumenten die totaal nergens op slaan. “Volgende dag verzonden”-> 7 dagen later pakket enkel aangemeld bij courier maar nog niet ontvangen.

laatste keer daar besteld

24 februari een bestelling gedaan. Pakket is tijdens verzending beschadigd geraakt en retour gegaan naar Mijnautoonderdelen.nl. Na 4 weken wachten nog steeds geen bericht dat mijn pakket is binnengekomen. Ook willen ze geen onderzoek instellen waar het pakket is gebleven bij DHL. Na veel mailcontact te hebben gehad wordt er nog steeds verteld om af te wachten. Erg jammer dat er na 4 weken wachten nog steeds niet tot een oplossing wordt gekomen. Inmiddels ben ik er wel klaar mee en echt de laatste keer dat ik hier besteld heb aangezien het niet de eerste keer is.

correct en zoals beloofd!!

zeer positief goed geregeld

het min punt zit bij de bezorger die ondanks dat ik thuis was niet op de bel heeft gedrukt maar direct een kaart in de bus deed en moest ik de andere dag naar een afhaalpunt ik heb ook bij de vervoerder geklaagd hierover.

betrouwbaar en goed

helemaal top

zeer lange wachttijd

Op zaterdag besteld. maandag 'verzonden' en pas na 10 dagen geleverd. telefonisch weinig hulp. DHL zei dat het aan verkoper lag en verkoper zei dat het aan DHL lag. Pakket kwam zwaar gehavend binnen met nog wel gelukkig alle onderdelen. hoop dat dit eenmalig was want ze hebben groot assortiment en zijn niet duur

Bij uitblijven van bezorging slechte klantenservice

Mijn pakket was 2 weken onderweg. Uiteindelijk wel binnengekregen. Mail gestuurd naar de klantenservice welke pas na enkele dagen of geheel niet beantwoord werd. Jammer. Hopelijk gaat dit verbeteren. Direct meedenken in een oplossing zou gewenst zijn.

Snelle levering en nu heb ik een nieuwe auto-accu! Ik ben erg tevreden!

Virendelijk

Bedankt voor de fijne een goede service !!!!!!

Zeer goede product en levewring

Prima bedrijf

Snelle levering en een mooie prijs van wat ik heb besteld

Op zich goed

Mijn ruitenwissers pasten op een klein stukje na niet helemaal had wel alles goed ingevuld mijn man heeft het aangepa

Topservice was de volgende in huis

Onderdelen goed verzorgd

Snel besteld, snel geleverd, merkwissers en goedkoopste, wat wil je nog meer?

Wat wil je nog meer?

Tevreden

Prima service en kwaliteit

Snel duidelijk en voordelig

Mooi systeem om obv kenteken het juiste onderdeel te kunnen vinden

Zeer slecht verpakt!

De ruitenwissers vielen al uit de doos bij het aannemen van de bezorger, weet uiteraard niet of die doos zo behandeld is door de bezorger of afzender, gelukkig waren de ruitenwissers nog heel.

super en snel geregeld

tussen bestellen en afleveren zat een dag super snelle levering top

Voldoende

Bestellen gaat gemakkelijk en als er iets fout gaat kun je bellen en is het zo gecorrigeerd. Ik had remschijven, remblokken en draagarm rubbers besteld maar de rubbers waren niet geleverd. Ook geen briefje of mailtje dat ze zou worden nageleverd. Zelf gebeld en 2 dagen later waren ze wel binnen. Dus eind goed, al goed maar de klus liep wel 4 dagen(weekend ertussen) vertraging op.

Slecht

Er zat maar 1 stabilisator in de doos, maar ik had een set besteld, telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd, koop nooit met wat bij dit bedrijf, het is 1 grote teleurstelling

Prima ,Geweldig

Binnenkant rechterspiegel eruit gevallen (Glas Verwarming Scharnierklem) Golf 7. Dealer eerste waar je aan denkt, hoor daar niet op voorraad ook niet bij collega's moet via importeur duurt wel ruim een week en reken er op zijn niet goedkoop zo 95 a 100 euro. Site autoOnderdelen eigenlijk heel snel gevonden via kenteken, volgende dag in huis voor nog geen 30 euro. Mooi toch! en dealers verrek maar