supersnel geleverd

Supersnel geleverd en goede betaalbare producten

Uitstekend en vlot geholpen

Prettig en goed geholpen

heel positieve ervaring

Snelle en goede levering van mijn bestelling. Voldeed goed aan de verwachting.

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding

Werd goed geïnformeerd over een aanschaf van een buitenspiegel voor mijn citroen cactus. Direct daarna besteld en de volgende dag geleverd. Wat mij meeviel de prijs die ik er voor moest betalen. Heb toen de spiegel zelf gemonteerd. Bij de garage was ik vele honderden euro's meer kwijt.

Flinke korting en goede levering. Aanrader.

Bezorging was snel en prima

Alleen ze hadden de verkeerde product geleverd ik heb ze een mail gestuurd met de mededeling dat er er verkeerde in zitten en of ik ze terug kon sturen en de goede kon krijgen maar ze waren niet meer te leveren maar ik kon ze gewoon terug sturen ik daarna besloten om te kijken of ze pasten alleen deze waren goedkoper dan wat ik had besteld ik heb dit aangegeven en tot heden heb ik niks meer van gehoord .

zeer slecht

Men weet niet hoe gevaarlijke onderdelen vervoerd moeten worden. Voorbeeld ik kocht een accu die met de post werd bezorgd. Het adres etiket zat verkeerd waardoor de accu op mijn werkbank is gaan lekken. De afhandeling was rond uit slecht.

Geweldig. De onderdelen pasten precies. Hier voor geen originele producten nodig.

De onderdelen werden op tijd geleverd en pasten zeer goed. Ben zeer tevreden. Volgende keer weer bij dit adres.

Prima, snelle levering!!

Besteld en snel in huis , dus prima service!!

Snel en betaalbaar

Goeie website en alle geleverde materialen zijn perfect. Snel geleverd en goeie prijs.

Erg te vreden goede service snel levering en de juiste bestelling

Super fijn en goed geholpen.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Goed gevoel

Duidelijke site en makkelijk gevonden wat ik nodig had. Levering ging volgens opgegeven tijd. Netjes verpakt en te volgen via vervoerder. Producten voldoen aan verwachting.

Slecht

Onderdelen zijn niet geleverd. Zijn onderweg verdwenen. Klantenservice heeft mijn klacht niet serieus genomen. Eerst werd mij te verstaan gegeven dat het wat langer kon duren. Na aandringen van mijn kant werd er een onderzoek ingesteld en toe gegeven dat het pakket verdwenen was bij de vervoerder.

na een teleurstellende incomplete levering snel op gelost

mag wel sneller geleverd worden en als je een incomplete levering stuurt breng daar dan de klant eerst van op de hoogte

ontevreden klant nog steeds mijn product niet !

Beste, Mijn batterij was retour gestuurd wegens beschadiging en lek aan de doos. nu zijn we een paar weken verder en nog steeds geen mail wat er gaande is met mij product maar heb het wel betaald. heb me dan moeten behelpen met een andere te kopen. mvg Luc

Goede en snelle service

Goed en snel

Goede ervaring.

Goede ervaring.

uitstekende service

snel en een goede service.

materiaal was Oké

combinatie set besteld remschijven en blokken met remreiniger en keramisch vet.. deze laatste 2 zouden erbij geleverd worden.. helaas heb ik alleen de set ontvangen en ben ik zelf ng de andere 2 materialen gaan kopen. Mail na gestuurd en het zou op na levering komen alleen was dit te laat voor de montage.

Vreselijk na 3 weken nog geen accu

Goedemiddag, Heb accu besteld is een 24 uur levering. Nou vind ik dat niet zo belangrijk dat deze niet gelijk in 24 uur bezorgd moet worden. Na 2 weken zag ik ineens dat deze in de avond bezorgd wordt. Maar zit in een bedrijfspand dus daar is in de avond niemand. Heb daar over gebeld maar werd uiterst onbeleefd behandeld

Onderdeel werkt niet naar behoren

Autodip van het raam werktte niet naar behoren. Kozijn van het voertuig hierdoor beschadigd.