Kreeg mijn radiateur kapot binnen , zat ook niet goed in de doos verpakt alsof iemand hem had besteld niet goed was terug gestuurd heeft en doorgestuurd naar ons is.
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens is gelopen. U kunt dit melden bij onze klantenservice afdeling zodat dit voor u opgelost kan worden. Wij verkopen uitsluitend nieuwe onderdelen. Het kan zijn dat dit inderdaad te maken heeft met een retourproduct. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Nieuwe accu volgende dag geleverd. Bestelling eenvoudig te volgen. Top!
De ruitenwissers voor mijn auto waren makkelijk te vinden op de site door het ingeven van mijn kenteken. Ik heb gekozen voor Bosch en hierop krijg je bij MijnAutoOnderdelen een aanzienlijke korting ten opzichte van de adviesprijs. De verzendkosten a 6,95 euro vond ik relatief hoog maar wellicht heeft dat met de afmetingen van het pakket te maken?
Een verkeerde bestelling is bij dit bedrijf geen probleem. geld wordt teruggestort of zoals in mijn geval verrekend met de het aankoopbedrag van de nieuwe bestelling.
Pakket niet ontvangen. Ook mijn geld nog steeds niet terug gekregen op mijn rekening
Hallo, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens is gelopen. Kunt u hier een mail over sturen naar [email protected] met uw ordernummer? Onze klantenservice afdeling zal dit zo spoedig mogelijk voor u oppakken. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
De website is overzichtelijk en duidelijk.
Heel vervelend dat je pas nadat je besteld hebt een mail krijgt met de boodschap dat er pas 10 dagen later verzonden kan worden ivm chinees nieuwjaar en niet de volgende dag zoals er stond ! Vervolgens is het bestelde 19 januari verzonden maar heb ik nog steeds niets ontvangen en nu is het al 2 maart bijna 2 maanden later dus !!!!
Beste klant, Dit is heel vervelend. We hebben uw order bekeken en de order dateert van 9-2-2021. De order is afgehaald op 13 februari bij het afhaal punt van DHL. We hebben het vermoeden dat dit bij een andere bedrijf is gebeurd! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Constructief, snell en conform afspraak
Enigste site die ik gevonden heb waar je ook alleen een chauffeurs mat voor je auto kunt bestellen. Veel sites moet je voor en achter bestellen sommige mogelijkheid alleen matten voor voorin te bestellen.
Vlotte bestelling en afhandeling, gebruiksvriendelijke webshop
Voor de eerste keer besteld vlotte afhandeling voor een scherpe prijs zeker voor herhaling vatbaar
Heel late bezorging met pakketdienst Terwijl ze zeggen binbeb 24 uhr leveren bijna een week En pakketje volledig open
Nou de klant niet geloven op hoe hij de retour zending heeft aangeboden bij het post nl loket. Waar op ik extra kosten krijg terwel ik het na behoren heb afgegeven. Daar kunnen nog wat vingen aan verbeterd worden ook al is er nu corona
Dat jullie beloven , voor 2100 bestelling volgendag in huis. Kun jullie beter verander , voor 2100 bestelling week later in huis
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Het zijn helaas uitzonderlijke tijden en drukke tijden voor ons en bij de vervoerder. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Duidelijke site waar je snel het product kan vinden wat je zoekt. Snelle levering en goed verpakt.
Tot 2 keer spatbord besteld en beide keren beschadigd Als beide keren het artikel wordt verzoden zonder enige bescherming lijkt het mij logisch dat er beschadigingen kunnen optreden
Geachte klant, Allereerst onze excuses voor het ongemak! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas is lastig een spatbord in te pakken aangezien hier geen geschikte verpakkingsdozen voor zijn helaas. Heeft u dit kenbaar gemaakt bij ons klantenservice? Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Ik bestel volgens kenteken ruitenwissers voor een Opel Astra krijg ik wissers die niet voor een Astra zijn dus u begrijpt dit was eens maar nooit weer. Groet Gerard de Ruyter
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! U kunt dit melden aan de klantenservice om dit uit te zoeken voor u! Vermeld uw ordernummer en een kenteken! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Tot op heden zit ik nog in een retourzendingsproces. - 3 wissers besteld - 1 achterwisser niet geleverd - 2 voorruit wissers verkeerd geleverd - 1 nageleverde achterwisser kwam in uitsluitend zijn eigen beschadigde! verpakking met een adressticker erop. Hierover heb ik al een melding met foto's gestuurd - Ik ben nog in afwachting van de goede set voorruitenwissers Kortom ik ben nog niet boos, maar u vraagt mij nog iets te vroeg hoe het allemaal bevalt. Er valt dus wel iets te verbeteren.
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen. Onze excuses voor het ongemak! Als u een mail heeft gestuurd wordt dit zo snel mogelijk voor u opgepakt. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
De accu van mijn auto was stuk. Bij MijnAutoOnderdelen.nl een nieuwe besteld die binnen 24 uur geleverd zou worden. Eerst 3 dagen helemaal niets gehoord, toen maar eens gebeld en nadat ik weer 3 dagen later had gedreigd de overeenkomst te ontbinden is uiteindelijk na 7 dagen om 21.30 uur 's avonds een nieuwe accu geleverd. Al die tijd heb ik mijn auto niet kunnen gebruiken. Achteraf had ik beter naar Quick Fit of iets dergelijks kunnen gaan.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald! Het zijn uitzonderlijke en vooral drukke tijden voor ons en vooral voor de vervoerders! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Nadat ik eerst een week moeite heb moeten doen bij DHL waar mijn pakketje was gebleven. Verzender gaf aan dat ik een klachten procedure moest opstarten, heb ik ook nog de verkeerde ruitenwissers ontvangen. Ik heb contact gehad met jullie klantenservice en werd behoorlijk afgebekt. Het was mijn schuld dat Ik had de verkeerde ruitenwissers besteld. Op de site moet je jouw kenteken invullen, ik ga er dan vanuit dat ik naar het juiste formaat ruitenwissers wordt doorverwezen, maar dat was niet zo, in kleine lettertjes staan er bouwjaren onder. De medewerker was super klant onvriendelijk en wilde mij de les lezen. Ik heb de ruitenwissers teruggestuurd volgens de procedure, maar heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. De tweede bestelling ruitenwissers is wel goed gegaan.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een naam van die persoon zodat we hem hierop kunnen aanspreken? Het kenteken is een hulpmiddel en de specificaties en afbeelding geven aan of het gaat passen of niet! Heeft u voor ons een barcode van de zending en uw retournummer zodat we dit kunnen uitzoeken waarom het nog niet verwerkt is? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Nieuwe ruitenwisser voor mijn Toyota Aygo gekocht. Mooi design van Boch maar een slappe ruitenwisser trekt het raam niet droog laat strepen met water na. Slecht product.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! De ruitenwisser hoort zijn werk te doen op uw ruit. We hebben het vermoeden dat de rubber te droog is geworden! Als u een filmpje kan maken van de strepen en dit naar ons toe wilt sturen via de email, dan gaan we kijken voor een oplossing voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Prima service en snelheid van verzenden. Product conform bestelling.
geen