goed spul

snel het juiste prudukt en goed verpakt.

rand van de kentekenplaat was wat verbogen, maar weet niet of dit de post was of vanuit bedrijf. Maar niet serieus genoeg om terug te sturen.

snelle levering,top

snelle levering,top

Goede ervaring, doen wat online beloofd is.

Goede snelle service, woensdag besteld en donderdag al in huis. Volgens mij intussen van bezorgbedrijf veranderd van DHL naar Trunkrs, zodat de bestelling wel volgens afspraak op donderdag bezorgd werdt. Klasse!!

Prima levering maar onderdeel paste niet

Volgens de we site zou het bestelde onderdeel moeten passen voor een auto met type en bouwjaar zoals vermeld, maar na de op zich prima levering bleek het onderdeel niet te passen.

Alles perfect

Deurmatten passen perfect

Snelle en correcte levering

Alles makkelijk te vinden op de site. Goed te bestellen en snel in huis.

Goed en snelle levering

Mijn wissers waren snel in en uit elkaar gemonteerd. Goed kwaliteit ruitenwissers

Snelle correcte levering. Snelle afhandeling retour zending

Goed product, snel geleverd. Dank!

Mijn ervaring is goed

Ik kreeg wat ik heb besteld voor een prima prijs en daar doen we het voor.

Snelle levering!

Snelle levering.

Slechte verzending

Mijn pakketje zou door postnl verstuurd worden en afgeleverd worden bij een postkantoor. Maar DHL nam het over en bracht het 's avonds bij de buren van het postkantoor. Mijn achternaam was veranderd in Primera. Gelukkig brachten de buren het de volgende dag naar het postkantoor en heb ik het toch kunnen ontvangen.

Slechte service

Ik Bestel hier nooit meer na plaatsen nieuwe accu gelijk storing start stop accu gewoon te zwak terwijl ik een start stop accu heb gekocht van Varta gebeld met klantenservice en die zeggen dat ik de accu moet opsturen en zeker een week zonder accu zit ,dus ik moet tegen mijn baas zeggen ik kom een week niet werken omdat ik geen accu heb slechte service dus ik bestel hier nooit meer.

Betrouwbaar adres. Fijn dat je accu snel geleverd wordt ondanks de sneeuw. Werd 's avonds nog om 21.15 bezorgd.

Concurrerend in prijs en supersnel

Ik had nieuwe ruitenwissers nodig. Even speuren en MijnAutoOnderdelen had mijn type op voorraad tegen een gunstige prijs. Direct besteld en de volgende dag al in huis, ondanks de corona-gekte met online bestellen. Echt top!

heb ruitenwissers besteld en was netjes optijd bezorgd

perfect

mensen doen hun uitterste best om alles goed te laten verlopen .TOP

veel keuze en scherpe prijs voor remschijven en blokken

prettige website met veel keuze en een scherpe prijs. Daarna snelle levering en inmiddels weer kilometers aan het maken met goede remmen

Goed en snel!

Goede service en de bestelling wordt snel geleverd!

100% onprofessioneel en onbeschoft!

De meest onbeschofte helpdesk ooit. Tot 3x toe smijten ze de telefoon neer omdat we boos zijn dat we om de tuin worden geleid. Als men een bestelling doet waar bijstaat "REPARATIE SET (L&R), dan verwachten we 2 stuks, namelijk links en rechts, maar volgens hen helemaal NIET, en ben ik degene die 'verkeerd leest'. Ongelooflijk. En dan smijten ze nog tot 3x toe de telefoon neer omdat men daar gewoon nooit heeft gehoord van professionalisme, wat betekent om OOK met boze klanten overweg te kunnen. Dat TUIG verdient geen klanten noch respect want men behandelt je gewoon als een stuk vuil. Mij zien ze daar dus ook NOOIT nog. Wat een ongelooflijke schande.

Kon alles goed vinden op de site bestellen een eitje en snelle levering

Gewoon toppie

Op tijd en aan de telefoon vriendelijk en adequaat. Ik vertel het nu al door.

Zeer goed.

Het pakket is goed te volgen en de aflevering was op tijd