Achterlicht unit Touran besteld, verkeerde geleverd, retourzending duur op mijn kosten.

na vragen op de mail een nog al geïrriteerd antwoord

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en prompte levering

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en prompte levering

Het kwam wel goed.

Ik dacht dat komt de volgende dag, maar het werd later, de mails kwamen bij ongewenst mails, daar had ik niet aan gedacht. Vervolgens een mail over een vergissing. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Snel en goed

Ga hier zeker meer bestellen

goede prijs/kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke site, ruim assortiment en prima prijs/kwaliteit verhouding.

prima gegaan,

zoals t hoort

Vlot geleverd

Goed spul vlotte afhandeling

Service kan beter

Zeer agressief te woord gestaan telefonisch. Mailcontact zeer matig. Pakket zoek bij PostNL meer. Meer als 2 weken moeten wachten en tientallen mails op een nieuwe levering.

Goede site betrouwbaar

Overzicht is goed en producten snel gevonden Levering snel aan DHL maar dan een week gewacht voor levering aan ons, Komt door DHL niet door MijnAutoOnderdelen de service is daar uitstekend.

Duidelijke webpagina, leidt tot simpele en effectieve bestelling

Na het opzoeken van Type auto , waar ik onderdelen voor nodig had, was na een paar simpele handelingen de bestelling al geplaatst. Enige negatieve aspect aan het geheel is de opvolging/ aflevering door DHL. Uiteraard is het zo dat midden in Corona drukte, enige vertraging te begrijpen is, maar de verzending traceren op hun website gaat totaal scheef. Heb er ook telefonisch contact over gehad met een van jullie medewerkers, hij gaf aan dat het pakket wel was opgehaald bij de webshop, daarna ben je overgeleverd aan de vervoerder. Uiteindelijk heb ik ruim een week later, na plaatsen bestelling de Bosch ruitenwissers ontvangen.

Raar

Ik had als afleverdatum woensdag gekozen en op dinsdag werd geleverd, per toeval was ik thuis. Waarom vul ik die datum dan in vraag ik me dan af

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Goede service, goed afgeleverd!

Goed Service, zeer punctueel!

zeer goed

makkelijk zoeken op de site en snel geleverd.

Fijne website om te bestellen. Snelle bezorging.

Verkeerde onderdelen en vervelend telefonisch contact

Nadat ik de onderdelen van iemand anders had ontvangen heb ik telefonisch contact gezocht. Daar kreeg ik een brutale slecht te verstane man aan de telefoon. Hij vertelde mij dat ik maar een mail moest sturen. Dat gedaan. Moest eerst de onderdelen terug sturen en dan pas kreeg ik mijn onderdelen. Uiteindelijk wel mijn onderdelen gekregen.

Correct en snel!

Juiste onderdelen en snel geleverd.

Goed bedrijf

Zeer tevreden, snelle service, Super

ik was niet zeker of het juiste onderdeel geleverd zou worden. omschrijving/foto kan beter

Zeuren niet over mijn fout

Na mijn irritatie over late levering door transporteur blijkt dat ik zelf verkeerde postcode heb opgegeven. Wordt door MijnAutoOnderdelen zonder problemen en op hun kosten nogmaals gestuurd. Jammer dat 1 van de twee ruitenwissers aan de hand van het kenteken niet het juiste Airo model is. Hoeft niet hun fout te zijn dus voor die paar euro en hun goede inzet ga ik hem gewoon opnieuw bestellen.

Snel en goed bezorgd.

Mooi product, goed geleverd

!

prettige ervaring.

prettige ervaring goed afgehandeld.

Zeer teleurstellend!

Mijn allereerste en laatste bestelling. bestelling. 2 setjes ruitenwissers. Na een week krijg ik er 4 toegestuurd maar allen de verkeerde. Via postnl weer terug moeten sturen..wachten. Eindelijk er komt weer een pakket aan... Eén setje ruitenwissers geleverd. Hoe moeilijk kan het zijn om je zending te controleren...3e poging en 2,5 week verder is het compleet. Alles draait om een eerste goede indruk..dit was geen goede..ook niet de afhandeling er van.