Snelle levering en goed verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding van de radiator

dit was echt super

een dag besteld volgende dag in huis super blij mee

Komen afspraken na

Bestelling geplaatst bij levering bleek een artikel niet geleverd daarvoor een ander artikel dat niet besteld was. Kreeg netjes het ontbrekende artikel nageleverd en het verkeerde mocht ik houden ( kan er niets mee, maar toch) goed en naar tevredenheid opgelost.

Top en nog eens top

Erg vriendelijke mensen. De bestelling is zo als het op de site staat. Erg behulpzaam. En ook snel geleverd

Onderdelen zeer slecht verpakt!

Normaal geef ik bijna nooit reactie. Nu heb ik wat betreft de verstuurde goederen een klacht over de verpakking. De (wat zware) onderdelen waren in een zeer slappe, veel te grote doos "verpakt". Dat de bestelde onderdelen toch zijn aangekomen is een klein wonder. Mogelijk ook door de zorg van de bezorgers is e.e.a. toch aangekomen. Min of meer op een hoopje! Dus naar mijn mening; Zorg voor een goede degelijke verpakking! Moet toch niet zo moeilijk zijn? Dit kwam erg onverschillig over! Verder tevreden.

makkelijk te bestellen en een snelle levering

perfect

Ik ben zeer tevreden

Niets te klagen. Produkten zoals omschreven en snel geleverd

levering bumperdeel vw golf

wat ik besteld had keurig geleverd

Goed geregeld

Levering volgens afspraak

Ruime keuze en goed advies

Ruim aanbod en duidelijke omschrijving en advies. Prijs was ook een meevaller.

Prima bedrijf...

Snelle levering. Prijs is goed.

Fijne service

Goede ervaring, kreeg snel een email over de levering.

Via de website besteld. We kregen heel snel een mail terug dat de accu geleverd zou worden. Tot zover een goede ervaring. Het ging echter mis bij de transporteur. Eerst was de accu niet goed gesorteerd en werd niet geleverd. We kregen netjes een mail dat er iets fout was gegaan en dat de accu de volgende dag geleverd zou worden. Na nog een keer in de track en race te hebben gekeken bleek dat het nog een dag later werd. We zouden s'middags een mail krijgen om te volgen hoe laat de accu er zou zijn, helaas deze mail is nooit gekomen.

Slechte klanten'service'

Wat onderdelen besteld, zaten in een omverpakking. Zat 1 verkeerd onderdeel in, moest hele omverpakking retourneren en wilde niet het losse onderdeel opsturen wat op voorraad was. De omverpakking was niet meer op voorraad/leverbaar. Klantservice waren te kort af en eigenlijk gewoon onbeschoft, moet je maar met de afdeling retouren regelen, thats it...

Dacht dat het twee gasveren zouden zijn ipv 1

Dacht dat het twee gasveren zouden zijn ipv 1. Met name vanwege de prijs en omdat er L&R in de product omschrijving stond. Dit was een tegenvaller. Gelukkig was 1 gasveer al genoeg om mijn achterklep weer te maken

Snel geleverd goed product

Goede website snel besteld.

Snelle reacties

Binnen 1 dag kreeg ik al reacties van diverse handelaren.

Fijne webshop

Nieuwe buitenspiegel voor de auto besteld. Snelle levering, perfect passend product. Fijne site!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd en de omschrijving was goed

Snel gevonden wat ik nodig had, informatie was goed en duidelijk. Dag erna al in huis

Nj

Prima product

Niet voldoende info als er niets geleverd wordt

Er wordt zomaar geannulleerd de telefoniste zegt zij biedt het weer aan helaas niks ik bel een dag erna zeer vreemde hoestende jongeman die ontkent dat ik contact heb gehad met een telefoniste zegt dan u heeft niet betaald zegt dan dat ik helemaal op een verkeerde site ben en hangt op etc.Bedankt accu kwam een dag erna.

Goed product, voor een prima prijs!

Helaas 1 dag langer moeten wachten op levering..