Levertijd conform opgave en alles netjes verpakt

Onderdelen bestellen voor je auto op basis van kenteken, kinderlijk eenvoudig

Goed product en snelle levering

Zeker aan te bevelen

Snel en goed

Het is snel geleverd en goed.

Uitmuntend

Geweldige service pakket zoals beloofd volgende dag in huis

Alles optijd netjes geregeld, bedankt

helemaal goed

helemaal goed

Snelle levering.

Goede website en online goed geholpen.

Mooi product, late levering

Mooie stuurhoes gekocht, lijkt van goede kwaliteit te zijn. De levering duurde wel behoorlijk lang, waardoor ik het niet op tijd als cadeau kon geven. Verder wel netjes verpakt en in goede staat aangekomen.

Snel geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke site.

Slechts

Fout onderdelen gestuurd 2 keer !! Slecht klant service

Geen volledige bestelling

Bestelling geplaatst, ontvangen maar niet compleet en wat normaal door se brievenbus kan werd in een te grote doos bezorgt. Contact opgenomen en was blijkbaar iets fout gegaan.. daarbij wou ik nog een artikel bij bestellen maar dat kon niet. Vervolg bestelling aangekomen maar weer in een te grote doos terwijl dit over lampjes gaat.

Duurde vrij lang voordat er geleverd werd.

Slecht excuus, ik moest maar gaan klagen bij de vervoerder!

Goed maar traag

De prijzen zijn interessant maar de levering duurt te lang.

Leugenaar

Vandaag besteld morgen in huis? Dit bedrijf zijn de grootste leugenaren die er bestaan. Ondertussen al 9 dagen aan het wachten en nog niks in huis!!! Fout ligt bij DHL, fout ligt bij jezelf. Schreeuwende klantenservice. Het is de schuld van alles en iedereen behalve van zichzelf! Klacht ingediend bij thuiswinkel.org. Bestel hier nooit meer

Goede ervaring

Duidelijke website, snelle levering

Producten niet ingepakt en defect, GA NAAR AUTODOC

Voorscherm besteld, bestelling kwam niet ingepakt aan en werd dus geleverd als enkel een voorscherm met een verzendlabel erop. Hierdoor was het product volledig beschadigd! (Krassen en krom) Zelf snap ik niet hoe je het in je hoofd haalt om een paneel zonder verpakking te versturen... maar goed. Ik raad deze webshop dus NIET aan!! Service is slecht aangezien ik meteen belde en zij telefonisch niks kunnen regelen... zelf mag je dus aan de slag via de mail. Ik raad AutoDoc aan, aangezien deze webshop altijd alle producten heel leveren, mocht er iets niet naar wens zijn dan wordt dit met alle snelheid verholpen en een nieuw product zo spoedig mogelijk verzonden! Helaas..

Zeer slechte service

Accu besteld , zou volgende dag geleverd worden , niet gebeurd , dag later dan , ook niet , bij transporteur word gezegd , accu niet bij ons , bij mijn onderdelen zegt men , is bij transporteur. Na wat gebel , overeengekomen om mail te sturen en af te bestellen , wacht nu al 3 weken op credit , en weer het heen en weer geschuif , we wachten op bericht van transporteur , eerder geen credit , waarom niet!!!!! Ik heb geen accu gehad , en het probleem zit tussen mijn onderdelen en transporteur , gewoon f*ck dus. Mij nuet meer gezien

Goed geregeld

Bestelling op tijd geleverd.

Makkelijk te vinden, snel geleverd

Correct

Positief

goede service

Zeer fijne en goede ruitenwissers

Beloofde levertijd word gewoon waar gemaakt.

heel goed.. prima product; prima levering en service.

heel goed.. prima product; prima levering en service.

Snel en simpel geregeld

Besteld en binnen enkele dgn geleverd, netjes tussendoor op de hoogte gehouden. Geen probleem!

Erg fijn

De beschrijving van het product was goed en duidelijk. Het was de volgende dag geleverd. Het voldoet aan mijn verwachtingen.