Na verkeerd product besteld te hebben, kon ik deze vrij eenvoudig retour sturen en werdt verrekend met nieuw te bestellen artikel. Moest alleen voor de retour € 7,- betalen wat ik vrij vondt
Ik heb de service van AutoOnderdelen.nl ervaren als snel, correct en ben zeer tevreden over de afhandeling van de geleverde materialen.
Veel keuzes en makkelijke keuze dankzij kenteken
Uitstekende service kon het snel ophalen Ruime openingstijden.
Artikel heel snel geleverd tegen een goede prijs.
Prima prijs. Levering uitstekend geregeld.
Snel en goede levering en paste precies
Vlot geleverd, goed verpakt
Opzich duidelijk , alleen jammer dat er bij veel aanbieders geen prijs staat vermeld en geen foto
besteld op 7 januari, geleverd op 27 januari. geleverd in 1 dag? bijna.. na 2 mails dat het pakket gewoon al bij postnl ligt en dat het hun schuld is word er gebeld met "oeps ik zie dat je pakketje hier nog ligt. ik zal hem met spoed opsturen". zou maandag op de post gaan. werd niet aangeleverd aan bezorgbedrijf. dinsdag te laat aangeleverd. dus woensdag was het pakket eindelijk geleverd. kon het nog erger? ja, kapotte doos, missende onderdelen en geen pakket bon. dus ook geen bewijs dat het er wel inzat. mail gestuurd woensdag, nog steeds geen reactie..
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer en de artikelnummer(s) die u mist en evt. artikelnummer(s) die beschadigd zijn en omgeruild wilt hebben? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alls prima in orde.
Kenteken verlichting besteld: snel en netjes verpakt binnengekregen. Helaas mezelf niet gerealiseerd dat er geen gloeilampjes bijzitten...die heb ik dus apart moeten bestellen.
Pakketje is niet aangekomen.Mijn fout is dat ik de foute postcode heb opgegeven. Drie maal contact gehad met de klantenservice helaas geen oplossing Wel betaald.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als er een verkeerde postcode is opgegeven, dan komt het pakket in de meeste gevallen retour. Als het retour is gekomen, dan stuurt het magazijn u een email waarop u kunt reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Jammer dat er staat dat je zaterdag geleverd wordt en dat het dan maandag wordt zonder enig bericht
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. Helaas hebben de vervoerders en uiteraard wij ook extreem druk wegens de genomen maatregelen door de overheid. We doen onze best om alle bestellingen op tijd te verwerken. Helaas komt het weleens voor dat er een vertraging ontstaat. Onze excuses voor het ongemak en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
alles netjes op tijd geleverd. en een goedkope prijs.
Voor het eerst besteld, accu werkt goed was ook in de aanbieding ik ben zeer tevreden.
Makkelijke site om onderdeel te vinden. Goede verpakking tbc vervoer en snelle levering
Gewoon slecht. Als je zegt dat je indien voor 8uur besteld de volgende dag levert, dan mag dat niet na 6dagen pas binnenkomen. 1dag extra kan nog, maar dan houdt het wel op. Overigens heb ik mijn geld ook nog niet terug. Zooooo slecht.
Ik bestelde een accu op basis van het kenteken van mijn auto. Ik ontvang een accu die niet past. Ik voer het kenteken opnieuw in en van de geselecteerde accu's blijkt er niet één de juiste te zijn. Ik vraag een retourzending aan conform de website. In de mail die ik ontvang zit een document over rechten en plichten. Hierin staat dat de verzendkosten van de levering bij retournering ook vergoed moeten worden. In de mail stond alleen het bedrag van de accu. Na een mail werd dit direct gecorrigeerd. Dit moet niet mogen. Het bedrag zou binnen 10 dagen na retournering worden overgemaakt. 12 dagen na bevestiging van de levering door DHL nog niets ontvangen. Gemaild en bericht terug ontvangen dat niets over de retournering in hun systeem staat. Ik ken hun systeem niet, maar het geeft geen vertrouwen. Daarna mijn bevestiging van DHL gestuurd. Toen vonden ze de retournering wel. Mijn geld is retour, maar veel te laat en met de nodige extra energie. Ik hoop van harte dat zij hun website en shsteem verbeteren. Nu kan ik helaas geen aanbeveling doen. Personeel is wel vriendelijk en behulpzaam.
Geachte klant, Spijtig om te horen dat uw retour niet naar wens is verlopen. Het kan inderdaad zijn dat wij de zending niet hebben ontvangen. Maar met een bewijs vanuit uw kant kunnen wij u tegemoetkomen om alsnog de retour te verwerken. Dit betekend niet dat wij het hebben terug gevonden. Onze excuses voor het ongemak en graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
prima, alles volgens afspraak
Bestelling niet ontvangen, na aandringen 6 weken later pas ontvangen, maar toen was er een boete van afterpay gerekend. Heb dit gemeld en ze zeiden dat ik het bedrag gewoon had moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Ze lieten me zitten met een boete en wilde hier niets aan doen
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen. Kunt u een mail hierover sturen naar [email protected] met uw ordernummer zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken? Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
In eerste instantie verkeerde maat remschijven besteld, vanwege een PR nummer die niet overeen kwam maar volgende de website zouden de schijven wel op de auto passen. Geen probleem, artikel retour gestuurd en nieuwe schijven snel ontvangen. Geld op tijd terug ontvangen, alles zoals het hoort.