Supermakkelijk en handig

Had een accu nodig ..kenteken intypen en daar kwamen de passende accus superhandig en hij was ook nog eens supergoed afgeprijsd ..dus blij met deze site

Goed maar beetje teleurgesteld

Ik ben tevreden met jullie. Echter heb ik een ander merk onderdeel gekregen op me vorige bestelling dan op de website vermeld stond. Bij me nieuwe bestelling werden er 4x remschijven van totaal andere merk toegestuurd dan ik besteld heb! Ik ben een trouwe klant van jullie zie me verleden. Maar dit is niet leuk.

Gewoon goed.

Gewoon goed en snel geleverd.

Geweldig goede ruitenwissers voor een goede prijs en een snelle levering.

Snel geleverd en een goed product.

snel geleverd. Niet duur.

het juiste onderdeel werd snel geleverd.

Verkeerde bestelling, vervolgens wel goede product geleverd

Ik heb het kenteken van mijn auto ingevuld en heb op basis van de resultaten een ruitenwisserpomp voor mijn 307 besteld. Kreeg de verkeerde pomp. MijnAutoOnderdelen.nl besteld Reden verkeerde pomp: kiezen van de pomp na invullen van kenteken geeft dus OOK VERKEERDE RESULTATEN! :-( Na betaald terugzenden van de verkeerde pomp, kreeg ik artikellosten en de verzendkosten retour. De telefonische assistent van MijnAutoOnderdelen.nl heeft me aan het juiste artikelnummer geholpen. Dit was het goede artikel. :-)

Op kenteken onderdeel bestelt maar paste niet

Onderdelen op kenteken bestelt maar paste niet, vreemd maar zelf toch maar aanpassen gemaakt om ze toch te monteren.

gewoon goed

Op het moment van bestellen, vond ik het hier voor de voordeligste prijs. Tot verbazing al volgende dag in huis, tijdens deze drukte in covid tijd

Top en snel geleverd!

slecht geregeld!

je wordt van muur na kast gestuurd.

Zeer Slecht

Onderdeel is niet bezorgd. Heb gebeld, maar werd mijn probleem. Zoek het maar uit.

Snel en makkelijk

Alles oké aan dit bedrijf

Snelle levering & perfect product

Levering was snel en product is perfect. Blij met mijnautoonderdelen.nl!

Supersnelle levering

Snelle levering voor een kwaliteitsproduct tegen een zeer scherpe prijs.

snel bezorgd.

Het bestelde in goede orde en snel ontvangen.

Alweer de verkeerde kleur geleverd.

Bumper alweer in de verkeerde kleur geleverd.

tevreden met produkt en levering

Gebruik website makkelijk, bestelling snel geleverd. Produkt naar wens.

Nette en snelle levering !

Nette en snelle levering !

goede service

prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle service toezending

Makkelijk en snel onderdelen bestellen door simpel intypen van je kenteken. Kan niet mis. Toezending van onderdelen netjes verzorgd en binnen de levertijd geleverd. Doordat de levering op het ontvangstadres niet was "gescanned" had ik geen up too date informatie over ontvangst van de levering. Nog maar even gebeld met MijnAutoOnderdelen.nl. Correct te woord gestaan en ze bevestigden me dat het pakket wel op het afleveradres was gearriveerd. Dank voor een prima orderafhandeling. Zo kan elke amateur als ik makkelijk toch de juiste onderdelen bestellen.

Ging prima.

Ging prima, zoals je zou verwachten.

Levering op tijd maar kan betere beschrijving.

Helaas retourkosten voor mij ook.

Verkeerde onderdeel gehad ( geld terug gehad)

Verkeerde onderdeel gehad Netjes opgelost hoefde het niet eens terug te sturen en heb me geld terug gehad omdat hun fout was ben zeer tevreden !

Gewoon goed

Gewoon goed