Perfect en super

Super snel geleverd en perfect

heel erg goed

Snelle levering zoals beloofd. Prima product tegen zeer concurrerende prijs.

Snel geleverd. Tegen prima prijs.

Door invoeren kenteken, precies de juiste ruitenwissers kunnen bestellen. Volgende keer weer.

Zeer tevreden, super snel

Bestelling gedaan in de drukke periode van PostNL. Desondanks de volgende dag geleverd!! Of ik opnieuw hier bestel? Geen twijfel, zeker weten.

Voor weinig moeite, veel aanbiedingen en vergelijking van prijzen.

Ruim assortiment, snel geleverd.

Ik zocht ruitenwissers voor mijn auto. Het aanbod bij MijnAutoOnderdelen was breed: ik kon kiezen uit diverse merken. De levering was snel en de wissers kwamen goed verpakt aan.

Zoals altijd

Al een aantal keer onderdelen besteld an gaat altijd goed en vlot

Snelle afhandeling en verzending op tijd.

Het bestellen van het product ging zeer gemakkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Het artikel was goed verpakt en was op tijd bezorgd.

Super verkoper

Goede verkoper snelle reactie en levering

Snel, voordelig en duidelijk

Prima service!

goed hoor

goed.

TOP!

Autospiegel nodig,duidelijke keuze,en snel en netjes geleverd!

Nette service. Vriendelijk geholpen

Jammer genoeg kwam het artikel niet overeen met het plaatje en heb ik dus het verkeerde onderdeel besteld. Contact opgenomen en hier werd mij vriendelijk uitgelegd wat ik moest doen. Ook via de latere mailwisseling werd ik netjes geholpen.

Prima website

Goede website en prima service.

Prima correcte snelle levering. Product is zoals op website.

Positief, prettig en betrouwbaar.

Toplevering

Netjes en snel geleverd

product prima, wel langer moeten wachten

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis gold niet voor zaterdag want hoewel de verwachtte bezorgtijd op de volgende dag stond kwam er niks. Uiteindelijk begon er maandag wat te lopen( bericht dat mijn bestelling aan de bezorgdienst was gemeld)en was de bestelling er woensdag, De bezorgtijd stond nog steeds op de vorige zondag. product was prima, alles was verder goed.

zeer goed

zeer goed

Producten goed geleverd zoals besteld en snel.

Ze hadden wel het juiste onderdeel

Bij afhalen lieten ze me een kwartier doelloos aan de balie staan terwijl er 2mtr verderop 3 man in het Turks stond te praten dus na 3x bellen en een kwartier verder vroeg er 1,,kan ik helpen?,,daarop zei ik,,nee ik sta van de zon te genieten,,dus nee geen fijne ervaring

Is goed maar kan beter

Mijn tweede keer dat ik bij deze site bestel maar vond dat het verpakken beter kan omdat dozen beschadigd waren door het onprofessioneel verpakken.

Helemaal super

Ik had het verkeerde besteld en mocht ruilen zonder problemen fantastisch geholpen aan de telefoon en zeker voor herhaling vatbaar

Besteld en snel in huis.

Ik had ruitenwissers besteld voir mijn auto. En die waar heel snel bezorgd ondanks het fijd dat de bezorging vertraging kan hebben vanwegen de drukte in deze corona tijd.