Vind ik goed.

Vind ik goed.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Na het invullen van kenteken makkelijk onderdelen gevonden en prijs kunnen vergelijken met andere sites. Deze was het goedkoopste incl verzending.

Snelle levering en goed materiaal.

Snel geleverd en goed materiaal, duidelijk website ook waar je via kenteken onderdelen op kunt zoeken.

uitstekend

snelle levering voor een aantrekkelijke prijs

vlotte levering

Perfecte en snelle levering!

Perfecte en snelle levering!

Snel en uitstekend.

Snel en uitstekend.

Snelle levering+ prima product

Prima product dat bovendien erg snel is geleverd!

Er werd gedaan wat verwacht mag worden.

De geleverde spullen waren als verwacht en de retouren werden goed afgehandeld.

Super snel geleverd, lage prijzen!

Na wat Google werk uitgekomen bij deze website. Scherpe prijzen tov de concurrent en snelle service

Niets op aan te merken

Artikel beschadigt

Ik had artikel bestelt is met schade aangekomen. Ze hebben het netjes afgehandelt en de onderdeel netjes opgehaalt weekje later nieuwe bezorgt maar de artikel die ik nieuw kreeg was ook flink beschadigt kwa dippe krassen enz. Wou er over bellen. Maar had de onderdeel echt nodig dus liet ik erbij zitten. Jullie moeten beter leren inpakken of pakket bezorger ervoor waarschuwen evt met stikkers dat het breekbaar is.

Mij auto staat in de garage met niet compleet remset!

Een remblok niet geleverd .Mujnautoonderdeelen reageert slecht. Ik moet het pakket terug stuuren maar mijn auto staat in de garage . Ik heb mij auto norge nodig !

Product is van goede kwaliteit en heb ik de volgende dag in ontvangst mogen nemen. De medewerker waar ik telefonische contact mee heb gehad was erg vriendelijk. Mijn complimenten voor de goede service!

Levering knipperlicht EOS

Product als beschreven en snel geleverd

Kunnen afspraken niet waar maken.

In december 2020 spiegel besteld voor de auto, heeft een week geduurd voor die afgeleverd werd (kan i.v.m. drukte feestdagen?) 5 januari 2021 weer onderdeel besteld, wordt op de website en via de mail aangegeven dat het de volgende dag dus 6 januari bezorgd wordt. Vervolgens wordt het pas zaterdag's 9 januari bezorgd. Slechte service, vermeld dat dan niet in de mail en op de website dat het de volgende dag bezorgd wordt.

Perfecte levering van accu.

Ik heb mijn accu ‘savonds om 9 uur besteld en de volgende dag om half 7 werd mijn bestelling door een pakketservice afgeleverd. Ik werd keurig per mail geïnformeerd toen de zending bij de vervoerder was aangemeld. Later op de middag werd de verwachte leertijd doorgegeven. Al met al een perfecte levering. Top.

Mijn (ondanks kleine) bestelling bij Mijn auto onderdelen is prima, snel en korrekt verlopen, zeer tevreden hier over.

Goede kwaliteit goedkoop en snelle levering

Zeer scherpe prijzen, goede kwaliteit, zeer ruime keuze

Zeer scherpe, prijzen, goede kwaliteit, zeer ruime keuze en snelle levering.

Op zondag een set ruitenwissers besteld en maandag in huis,hoe mooi wil je het hebben.

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Vinden wat je nodig heb

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Goed en een goede prijs kwaliteit verhouding.

De juiste delen tegen een goede prijs.