Het gevraagde geleverd en op tijd. Middels tracking informatie werd ik steeds op de hoogte gehouden waar het pakket was en wanneer het bezorgd werd.
Levering ging vlot en netjes. Alleen paste het onderdeel niet. Netjes aangegeven en mocht het retour zenden. Dus dat heb ik gedaan, netjes en formulier er bij in. Alleen tot op heden nog geen geld retour gekregen.... Daar vind ik wat minder netjes!
Product die we nodigen hadden goed ontvangen, fijne site.
Goede onderdeel, goedkoop, kon wel op tijd bezorgd zijn maar door corona heeft ongeveer 4 a 5 dgn gewacht.
Goede service en prijs
Volgende bestelling ook via mijn auto onderdelen.nl. Tevens duidelijke website
mijn bestelling is snel gereed en verzonden zo had het binnen twee dagen
snel afgewerkt, product zoals omschreven, ben zeer tevreden. bezorgen duurde langer gezien deze periode. Nort,
Snel en correct geleverd. Ook de communicatie is prima.
Had 2 buitenspiegels besteld, door mijn foute bestelling kreeg ik 2 rechtse, na even contact opgenomen te hebben kreeg ik een code via mail om 1 rechtse te ruilen, binnen met een paar dagen was het geregeld, en dat in deze corona tijd! perfect!
Onprofessionele klantenservice. Grote mond en niet klant vriendelijk.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een naam die onvriendelijk is geweest zodat we dit kunnen bespreken? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
alles ok
En de spullen netjes geregeld.
Goede ervaring en goedkoop
Heel makkelijke website
Zie de zin hierboven
Het bestelde onderdeel was niet direct leverbaar maar de prijs was prima, dus zeker waard om 2 dagen langer te wachten
Nette prijzen. Er zijn webshops waar dezelfde producten goedkoper worden aangeboden, maar met een langere levertijd. Mijnautoonderdelen heeft nette prijzen voor een snelle levering.
Goede juiste producten voor een goede prijs en snelle levering
Het bestelde artikel is keurig verpakt geleverd, iets ;ater dan gepland door de drukt/ coronacrisis.
Al vaker besteld en elke keer is het prima in orde. Goede site om duidelijk je onderdelen te zoeken en een ruime keuze.
Website is duidelijk, prijzen zijn redelijk, communicatie is goed en de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Hoorde van mijn buurman over mijnautoonderdelen.nl. Hij had gelijk. De service en de afhandeling puik geregeld. Ben zeer tevreden: een dikke 10.
vlot en tevreden en prijs kwaliteit
Alleen bij ingeven kenteken kwam het type Dynamic 1.2 Automaat van mijn fiat panda er niet bij te staan. En die gegevens zijn alleen op dit Kenteken!! Dus een beetje volledig aangeven wat type is zou het gerust gestelder zijn te weten dat je het goede onderdeel hebt besteld. Ñu moest ik bij tankdop ook afwachten of deze goed was. Trouwens vind het toch Raar dat er geen afsluitbare tankdop standaard op deze auto zit terwijl het een erg gewilde goedkope mpv is