Graag bestelen
Waren dankzij je kenteken invullen de perfecte spullen en heel snel bezorgd.
Goedkoop, mega snel verstuurd. Goede website
Mijn product was kapot toen het aankwam
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets kapot aankomt, dan heeft u recht op een kosteloze omruiling! Heeft u dit ook gemeld aan de klantenservice? Zo niet, dan kunt u een email sturen met een foto van de beschadiging zodat dit opgepakt kan worden! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Makkelijk te bestellen . Keurig op de hoogte gehouden waar bestelling is. Op tijd gekregen.
Normaal gesproken bestel ik bij een ander maar ivm de feestdagen was deze gesloten. Mijn auto onderdelen kon wel leveren. Helaas door de drukte bij de bezorgdienst het pakket later gekregen dan opgegeven maar dit had ik ingecalculeerd. De geleverde onderdelen waren precies wat ik had besteld en geen klachten hier over.
Accu werkt goed!
Had een onderdeel voor mijn auto besteld, bijna de helft extra betaald zodat hij de volgende dag in huis zou zijn, maar deze kwam helaas veel later. Toen ik hiervoor belde vond ik niet dat ik vriendelijk te woord werd gestaan. Ik begrijp heel goed dat het de laatste tijd erg druk is met de bezorgdiensten maar bied dan geen versnelde bezorgoptie aan als je dit niet kan waarmaken. Helaas vind het erg jammer.
Beste klant, We hebben het vermoeden dat dit om een misverstand gaat. We hebben namelijk een beste prijs en een snelle levering. De snelle levering houd in dat we dit 1 dag eerder kunnen verzenden dan de beste prijs. Door de landelijke vertraging is het pakket helaas vertraagd en met een dag eerder aangekomen dan de beste prijs actie. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Handig, ook tot 's avonds laat ophalen.
5 sterren
Alleen de verpakking is tijdens het transport open gegaan waarbij er een ruitenwisser half uitstak....gelukkig niet beschadigd.
Voor mijn Toyota landcruiser 100 wilde ik stoel hoezen. Moest het kenteken in vullen. Dan kreeg ik de juiste hoes. Resumé ze zijn veel te ruim. De reactie was dat het er maar een soort leverbaar was.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Helaas zijn de stoelhoezen een universeel onderdeel dat eigenlijk zou moeten passen. Er zijn helaas stoelen die groter of kleiner zijn dan de standaard stoelen. U heeft recht op 14 dagen bedenktijd en daar kunt u gebruik van maken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Onlangs een accu gekocht deze was snel geleverd. Makkelijk via afterpay te betalen.
Service was heel goed ook na telefonisch en mail contact alles snel en goed geregeld
Heb even moeten wachten maar dat kwam door de drukte bij pakketdiensten
Goedeven snelle levering.
Ik heb een spiegeltje teruggestuurd ter omruiling, maar nog niets ontvangen.
Goede service, snelle afhandeling.
Snelle service en artikel was goed verpakt
Betaalbaar, snelle levering
Snelle levering, prima
prima geregeld bij retour geld terug gehad.
De gezochte auto onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op het merk van de auto , het type en de geplaatste motor uitvoering. Probleemloos en snel gevonden onderdelen in de ruime sortering.