Het duurde wel wat langer dan verwacht. Maar alles is netjes aangeleverd
Snelle service, scherpe prijs!
Goed product en prima site
ruim aanbod veel op voorraad, voordelige vergelijken origineel en merk gebonden. Snelle levering
Mijn ervaring was goed
Goed ;
Als je een bestelling doet op hun site op kenteken en/of autotype kom je niet altijd uit op de juiste onderdelen. De reden van een zoekprogramma is om de juiste onderdelen te kunnen bestellen. Dit werk dus niet bij hun, wat ik ook achteraf zag op eerder geplaatste reviews, en de klant heeft het altijd fout gedaan. De eerste keer kreeg ik een medewerker (zonder accent pratend) aan de lijn die mij dit redelijk vriendelijk mededeelde. Mijn tweede gesprek was minder prettig, een medewerker met ik denk met een Marokkaans accent sprak, was minder vriendelijk. Zoals ik in vorige reviews las is dit dus ook nog niet opgelost. Ik heb de bestelling weer terug moeten sturen dit moet je zelf betalen, je betaald dus twee keer verzendkosten bij de bestelling en retour. Ik zal ook wel een zinloze melding krijgen dat hieraan gewerkt wordt.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We hebben de order bekeken en hebben nagekeken waar het fout is gegaan. Het kenteken is een hulpmiddel in het zoeken naar onderdelen. Daarnaast staan er specificaties die aangeven of het gaat passen of niet. Bij u was het bouwjaar wat belangrijk was om te bekijken. U had een ruitenwisser besteld met de volgende specificaties. 07.2015-> Dit betekend dat het geschikt is vanaf de 7e maand 2015. Uw bouwjaar was 28-05-2015 en dan zou de ruitenwisser waar dit >06.2015, bij staat vermeld het juiste onderdeel zijn. Hierdoor zijn de retour kosten helaas voor de klant! Als er specificaties zijn die niet duidelijk zijn, dan kunnen klanten ons uiteraard bellen voor advies! Ons telefoonnummer staat op de homepagina vermeld! Excuses voor het ongemak!
Altijd weer een gok om online een bestelling te doen maar ben niet teleurgesteld. Mijn bestelling kwam keurig verpakt aan en klopte hélemaal en dat allemaal tegen een zeer redelijke prijs. De eerste maar niet de laatste keer dat ik hier een bestelling plaats.
Het artikel was hetgeen besteld was. Werd snel geleverd. Goede prijs voor een goed product
Snel en goede service
Op de site een artikel besteld, afgegaan op de voorbeeld foto met bestelnr, bij ontvangst bleek het de verkeerde. Gebeld, medewerker zag niet wat ik zag. Mail met screenshot van het artikel en verzoek om de retourkosten te vergoeden, ik wilde het juiste artikel bestellen. Ik kreeg als antwoord nul op mijn request met commentaar dat het mijn eigen schuld is. Deze site staat nu op de zwarte lijst
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We hebben de e-mails bekeken en we zijn van mening dat dit anders aangepakt had moeten worden! We willen dit heel graag met u oplossen! Zou u op dit bericht willen reageren zodat we kunnen kijken voor een oplossing hierin? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Prima geregeld. onderdeel deed er 4 dagen over maar ligt denk ik aan de koeriersdienst
IK zou iedereen aanbevelen
De onderdelen werden in zeer snelle tijd geleverd. De artikelen zaten goed verpakt en zijn netjes afgeleverd.
Na slechte ervaringen met mr Auto en Autodoc (auto-onderdelen 24) was dit een verademing. Product kwam vlot en was goed.
Zie boven staande reactie
Heel snel geleverd
Onderdelen snel geleverd voor een goede prys
Na een dag zijn mijn bestelling binnen.
Spiegel was beschadigd terug gestuurd ,paar dagen was geld terug.
Top service!!!