Gewoon zoals het hoort! Goed!
Prima voorruiten wissers. De achterruitenwisser past wel maar was niet origineel.
Eenvoudig te bestellen. Prima levering
De levering was snel en het product was precies zoals op de website stond
Goed en duidelijk
Hele snelle service en het onderdeel paste precies en dat voor zo lage prijs.
Snel geleverd zelfs in het weekend, iets duur maar wil waard,
Gemak van zoeken en bestellen erg goed. Belofte voor 1600uur besteld volgende dag in huis is niet nagekomen. Omdat die belofte werdt gedaan, heb ik de bestelling geplaatst. Ondanks dat ik het voor 1600 heb besteld, ontving ik het bestelde product niet de volgende dag.
Levering snel en zonder problemen ontvangen.
Snelle, Goede service
ik zou hier nooit meer wat bestellen omdat ze het verkeerde onderdeel sturen en ik daar geen oplossing voor krijg en allleen maar dat ik alles via de mail moet regelen waardeloze service
Beste klant, Dit is heel vervelend! Voor probleem gevallen verwijzen wij de klanten naar de email toe om het probleem via email te verhelpen! Is het probleem al verholpen of kunnen wij u daarin nog helpen? U kunt op dit bericht reageren met uw ordernummer! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Gekocht product was goed, alleen het leveren mag evt sneller. Maar zeker een aanrader als je de juiste onderdelen wil hebben.
Gewoon alles zoals het moet
Ze proberen je te helpen en lossen dingen op. Prettig en persoonlijk contact. Tot volle tevredenheid geholpen!
Originele beoordeling
Vragen via de app worden niet goed in behandeling genomen. De chat is soms ineens weg of gesloten. Nog geen antwoord gekregen op mijn vragen. Bij de vraag bestelnummer en klantnummer gezet. Krijg je antwoord dat ze zonder de nummers niks kunnen???Artikelen maar op de gok besteld. Ze waren op voorraad. Na 1 week nog niks in huis.
De accu die ik kreeg was niet het model dat ik besteld had. Een dag later een nieuwe poging gedaan. Vervolgens bleek dat de afspraak ‘binnen 24 uur in huis’ niet werd nagekomen. Er achteraan gebeld: er bleken leveringsproblemen. Ook gemeld dat mijn ervaring met MijnAutoOnderdelen.nl tot nu toe slecht was. Support medewerker Alex leek het niet te interesseren. Alles maar afgeblazen en bij Brezan de accu direct opgehaald.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Er waren wat leveringsproblemen vanuit Varta en dat is nog steeds bij sommige accu's. Daar kunnen we helaas weinig aan doen! Excuses hierin voor het ongemak! We hebben uw email erbij gepakt en we zien dat onze collega het netjes met u heeft opgelost om de accu bij u af te halen omdat het verkeerd is gedaan vanuit onze kant. We zijn verbaasd dat u vind dat onze collega Alex het niet interesseert. Hij heeft in de retour melding zijn excuses aangeboden voor het ongemak! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Doen wat ze beloven, prijs kwaliteit is goed. Prima site om onderdelen te zoeken.
Snelle levering en goed volgens afspraak
Heb goede ervaring met het bedrijf.
Het product (een zijspiegel was via mijn kenteken direct te vinden. De prijs was zeer aanzienlijk lager dan bij de dealer. De verzending ging vlot. De volgende dag had ik mijn zijspiegel in bezit en kon mijn garage die bevestigen.
Het was voor mij de 1e keer dat ik iets via internet bestel, ik had keuze uit 2 producten, maar ik als leek heb toen advies gevraagd en daar binnen 1 dag antwoord op gehad. het product was snel geleverd en in prijs viel het mij mee.
Wat ik wel mis is uitleg over artikelen, bijvoorbeeld over accu's, daar zitten grote prijsverschillen in, waarom is Bosch goedkoop en Tudor duur? Een uitleg toevoegen op de site zou een goede service zijn, het vergemakkelijked de keuze.
Niks op aan te merken. Snel en goede levering wel zou ik adviseren het beter in de pakken. Nu kreeg ik de doos open.
Slechtste service ooit
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We zouden heel graag weten wat u precies waardeloos heeft gevonden! We zien namelijk een retour van u in ons systeem staan die nog niet retour is gekomen! Als we iets kunnen doen, dan kunt u op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
gewoon goed