Na mijn achterbumper retour gestuurd te hebben moet ik nog steeds wachten op mijn geld.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Onze collega is het probleem met u aan het oplossen aangezien het onderdeel nog niet retour is gekomen bij ons. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Zeer tevreden met de levering
Wat ik nodig had besteld en zag er perfect uit. Goede kwaliteit. Jammer dat de onderdelen 1 dag later zijn geleverd dan afgesproken. Maar verder alles prima.
Gode merk
Ik had een nieuwe accu besteld voor mijn 107. De accu werd snel geleverd. De geleverde accu bleek echter een iets grotere te zijn dan die ik had besteld. Ik heb even met de klantenservice gebeld en die wisten mij te vertellen dat de grotere accu ook gewoon in mijn auto zou passen. Deze accu was zelfs iets duurder, dus een gelukje voor mij!
Goede prijs en levering op tijd volgens afspraak.
Ik moest iets terugsturen en dat ging zonder slag of stoot!
Goed geregeld alleen de verpakking was erg groot
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Was even zoeken naar de juiste accu. Maar nadat deze besteld was en 1 telefoontje later om te vragen wanneer ik de accu kon verwachten werd deze vrij snel geleverd en zijn wij super geholpen door de vriendelijke medewerker aan de telefoon
Ik dacht dat ik het beste onderdeel voor mijn Opel Agila besteld had, maar dit was niet huis. Ik heb netjes geroutineerd in de originele verpakken en binnen 10 dagen mijn geld terug gekregen Prima [ ik heb wel de retour kosten moeten betalen ]
Goed!
goed en snelle en betrouwbaar levering
Dankzij een goede beschrijving op de website heb ik het juiste onderdeel besteld. Het pakket werd de volgende dag bezorgd.
snelgelevert
Tot 2 keer toe, telefonisch een bestelling wijzigen, zonder moeite.
Betrouwbaar Snelle Levering
Snel ruitenwissers voor een concurrerende3 prijs uitgezocht voor DS3 en snel geleverd.
Jammer van de levertijd van een maand gaat dus niet werken als je een garage bedrijf runt
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenbestand bestaat vooral uit particulieren omdat garages vaak niet kunnen wachten. Als klanten van een garage kunnen wachten, dan bestellen garages ook bij ons. Een maand levertijd is wel erg lang en word de laatste tijd wel meer door de corona crisis. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik ben afgehaakt omdat een gemaakte fout niet toegegeven wordt.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We kunnen helaas geen conversatie vinden via email. Kunt u uitleggen wat er precies aan de hand is geweest? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Via de site na zoeken naar een brandstof pomp hier een gevonden, op de site staat zelfs 'op vrd" en leverbaar binnen 3 dagen. Pomp besteld en betaald. Bevestiging ontvangen met ook een melding van een te verwachten levertijd, lijkt goed dus. Helaas op de dag van de levering een mail met de melding dat de pomp niet leverbaar is. Als we dat al weten halen we de pomp van de site toch? Nope, hij staat er nog steeds op ! Wat zijn we goed bezig.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We hebben het vermoeden dat de locatie een voorraadverschil heeft en dit nog niet is aangepast! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen controleren? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ook onderdelen van wat oudere auto’s op voorraad. Prima service en snel! Groet, Paul
Snel een voordelige vervangende buitenspiegel voor Ford Focus gevonden. Monteren was fluitje van een cent. Perfect!
Goedemorgen, De bestelde onderdeel was goed verpakt voor de verzending. Bezorging kon je goed volgen via track and trace en netjes afgeleverd. met vriendelijke groet, Thomas Matulessy
Bestelling van de onderdelen gaat snel en ook de levering is volgens afspraak. Vandaag besteld morgen in huis. Prima bedrijf zal zeker weer gebruik maken van MijnAutoOnderdelen.nl