1e pakket (zending via DHL) is als vermist verklaard. Na reclame: pakket als 'kosteloze nalevering' (zending via PostNL) alsnog ontvangen. Dank!
Beste klant, Dit is heel vervelend. We zien dat u bij ons nog geen melding heeft gedaan via email. We vragen u vriendelijk om een email te sturen naar onze klantenservice om dit te gaan uitzoeken voor u. Het is verstandig om uw gegevens te verwijderen uit deze review. We sturen u een link om dat te kunne doen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Originele beoordeling
Pakket niet ontvangen: waar is het pakket met zendingsnummer: JVGL06178081000844631703 ? Gegevens volgens Track and Trace van DHL: Adresgegevens onjuist, het pakket gaat retour naar de verzender 18 apr 01:31 Het juiste adres is: Kostverloren 16, 3925 TW Scherpenzeel. Hoe betrouwbaar is DHL? Wat doen jullie hieraan?
Tijdens het bestellen zou ik het product volgende dag in handen hebben als ik voor 23 uur besteld zou hebben, nadat ik bestelling had geplaatst kreeg achterelkaar mails over bezorg datum uiteindelijk kreeg ik het 5 dagen later waardoor ik op weg moest met versleten ruitenwissers, door die bezorgtijd had ik mijn bestelling geplaatst, die klacht heb ik met mail ook gemeld aan de bedrijf maar die hadden daar steeds een uitleg voor blijkbaar gebeurt het vaker want die wouden niks weten van compensatie of een goedmakertje ik kan ze al niet vertrouwen
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. U heeft een bestelling geplaatst op vrijdag 12-4 en is op maandag 15-4 bij u afgeleverd. Het pakket heeft 1 dag vertraging gehad en dat heeft waarschijnlijk met het weekend te maken gehad. We kunnen ons hierin niet vinden met de 5 dagen die u vermeld in uw review. We hebben het sterk vermoeden dat dit om een andere webshop gaat. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Iedere keer als ik via mijn auto onderdelen bestel worst het product snel geleverd. Dat vind ik belangrijk.
een duidelijke site, corecte behandelingen die iedereen begrijpt, goede eerlijke bedrijven die hierbij aangesloten zijn.
Zowel de bestelling als de aflevering pico bello in orde,zoals beloofd.
Ik zocht een ruitenwisser blad voor mijn achterraam. Met kenteken zoeken en makkelijk het juiste model gevonden.
Snelle en goede levering en mooie prijs.
Perfect geregeld
Één artikel niet goed geleverd, maar goed hersteld. Goede en snelle service!
Snel en goed ingepakt
Bestelling snel geleverd. Goede kwaliteit prijs verhouding
Heel makkelijk bestelen en heel snel onderdelen geleverd De prijzen zijn veel beter dan bij andere aanbieders
Snel geleverd en goede prijs-kwaliteit
Overzichtelijk site met ruime keuze en mooie tool om de juiste spullen voor de juiste auto te bestellen!
Goed verpakt en snel geleverd
Goed optijd geleverd
Correct artikel gekregen, niets mis mee. Alleen ik wil de verkoper erop wijzen, de hoes voor een stuur, zat in doorzichtig plastic iedereen kon het zien. Lijkt mij beter een grijze vuilniszak erom heen te doen voorkomt mogelijkheid tot stelen. Ik beticht niemand maar je kunt het beter voorkomen, Tip van een klant.
Snelle afhandeling, en mooie prijs.
Heb een achterlicht besteld op kenteken maar kreeg als nog de verkeerde maar weer terug gestuurd weer achteraan gebeld maar ze zeiden paketje is beschadigd maar daar kan ik niks aan doen en zeiden we hebben twee opties of niks of dezelfde achterlicht weer terug dus ik zei stuur dan de achterlicht Maar terug dan heb ik nog iets echt zeer slecht!!!!!!!! dit je kan beter gewoon zo bestellen in plaats van online!!!!
Beste klant, Dat is heel vervelend. Uw retour is afgekeurd omdat er op de originele verpakking is geschreven waardoor wij dit niet meer kunnen verkopen. Dit heeft als retour voorwaarde gestaan dat er niks op de verpakking geschreven mag worden. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik heb besteld en 2 dagen later mijn spullen in huis goed geregeld wel jammer dat bezorg kosten hoog zijn voor een klein onderdeel
Klantvriendelijk en goedkoper dan elders
Het product werd snel geleverd.
ok