Mooi op tijd het juiste artikel geleverd

10+

10+

Was goed alleen de pakketdienst bagger

De service was goed en de juiste info gekregen na telefonisch contact. Vond het alleen jammer dat de schroeven te dun waren van het ruitmechanisme zodat ik deze niet op de motor kon bevestigen. Gelukkig had ik nog wat schroeven liggen. De pakketdienst is bagger die het kwam brengen. Doos was zwaarbeschadigd en het onderdeel was iets verbogen daardoor. Deze heb ik kunnen richten maar voor 9,95 verzendkosten mag je wel verwachten dat de pakketdienst netjes met pakketjes omgaat. Dit kan ik jullie niet kwalijk nemen maar zal wel wat aan die pakketdienst doen

Goederen netjes geleverd

Best

op de website al een spiegel gevonden, maar daar stond een ander type auto bij, na telefonisch overleg bleek dat ik toch dat model kon gebruiken. en het paste inderdaad.

De ruitenwissers werken voor geen meter

Ze haperen en je ziet alleen maar dikke strepen als het hard regent

Zogezegd op voorraad...

Gisterennammidag trekhaak besteld die volgens de website op voorraad was en de volgende dag thuis zou worden geleverd. Krijg ik 's avonds mail dat ze de trekhaak toch niet op voorraad hebben. Spijtig want ik had deze dringend nodig. Alternatief was een andere trekhaak bij hen kopen of geld terug, dan maar geld terug! Ondertussen is de trekhaak zogezegd nog altijd op voorraad. Status is misleidend. Klantenservice is wel snel en vriendelijk, enkel spijtig van de status die bij dat product niet klopt (en waarschijnlijk dus ook niet bij vele andere producten?).

Correcte afhandeling

De bestelde wieldoppen pasten niet, dus heb ik ze retour gestuurd. Hoewel met enige vertraging, is de terugbetaling van het bedrag door Mijn AutoOnderdelen, inclusief de portokosten,l correct afgehandeld.

Goed product voor goede prijs en snelle levering.

Ik had snel een raammechanisme voor Fiat 500 nodig. Het onderdeel op basis van goede productinformatie online gevonden bij MijnAutoomderdelen. Goede prijs en snel geleverd zoals besteld.

ze leveren zo snel mogelijk

Lastig begin, goed einde

Bestelling van voor en achter ruitenwissers, lerde een achterbumper voor andere auto op. Foutje, maar kan gebeuren. Via mail gereageerd, waarin aangegeven dat ik geen vervoer heb en al beetje op leeftijd begin te komen. In eerste instantie naar retourvoorwaarden verwezen waar ik niet aan kon voldoen. Na 2e mail en andere medewerker is dit prima opgelost. Bumper werd op door mij bepaalde dag opgehaald en mijn mijn bestelde wissers geleverd die prima zijn.

Zeer goede ervaring

Bestellen ging makkelijk. Correcte bezorging de volgende dag.

Prima.

Prima met een scherpe prijs.

prima onderdelen op kenteken

goed verzorgd netjes verpakt 10+++

Alles op tijd

Gewoon super goed

Super snelle levering 9.30 u. besteld en de zelfde dag nog geleverd.

uitstekend

verkeerde spiegel geleverd...na contact de volgende dag de juiste geleverd....de verkeerd geleverde spiegel hoefde niet retour...binnen 5 werkdagen het geld terug gestort van de verkeerd geleverde spiegel. Heel tevreden over de snelle afwikkeling.

Overzichtelijk, ruime keuze, voordelig, super snelle verzending en topservice.

Afgezaagd, maar duidelijker dan de aanhef kan ik het niet verwoorden. Een aanrader!!!!

Snelle levering, maar verpakking had beter gekund.

De levering was heel snel . Maar dat er niet eens een papiertje over heen kan vind ik een gemiste kans. Niet eens plakband op de uiteinden iedereen kan deze ruitenwisser zo uit de doos halen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst wel rekening mee willen houden.

Helemaal geweldig!

Snelle levering en niet duur! Het enige nadeel was dat ik het omhulsel van de spiegel heb moeten vastlijmen. Maar nu weer zo goed als nieuw!

Tot twee keer toe te laat geleverd dus stond auto onnodig lang stil

De onderdelen zijn tot 2x toe te laat geleverd. Dat kan één keer gebeuren maar niet 2x uit twee bestelling. Ik voel me voorgelogen. De onderdelen zijn verder prima.

Snelle levering van een goed product tegen een redelijk prijs

Juiste artikel, snel in huis, prima

Goede artikel, paste meteen, geen gedoe, snel.

Uitstekende dienstverlening en service

Een door mij verkeerd onderdeel werd zonder extra koste teruggenomen. Het bedrag werd volgens afspraak weer op mijn rekening teruggestort. Prima service