snelle levering en de kwaliteit van het product

Snelle levering, goed ingepakt, prima materiaal.

Keurig op tijd geleverd

Tevreden

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering. Verder geen opmerkingen.

Was goed

Onderdelen goedkoop

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, helaas paste het niet. Retour gestuurd en binnen 2 dagen geld terug.

Arrived broken first, got a perfect replacement

Great wipers, reliable shop.

Doen wat ze beloven

Fijne site om te bestellen wo4d ook snel verzonden. Aanrader !

Super snel geregeld Top

Alles naar wens verlopen Top

Ondanks dat een verkeerde bestelling had gedaan, had ik mijn betaling al na drie al terug gestort.

Is voor mij een firma die je kunt vertrouwen. En zal zeker weer wat bestellen .

nette hulp en prijzen

ik had achterlampen voor mij KUGA nodig die netjes en behulpzaam zijn geleverd

Super geholpen en snelgeleverd.

levering was op tijd, product is als beschrijft

snelle compacte levering

Snel, goed en voordelig!

Super praktisch auto onderdelen zoeken en aanschaffen!

Pasvorm motorkap isolatie bmw f30/f31

de pasvorm is slecht. De plastick nieten zijn alleen rondom te plaatsen. In het middendeel springen de nieten los omdat er geen rekening is gehouden met de welving van de motorkap. Men heeft simpelweg een platte 2d exemplaar gemaakt. Origineel is ook met veel meer isolatiemateriaal. Imitatie kostte ca 55 euro. Origineel 104 euro. Had beter voor orgineel kunnen gaan. In het midden deel zijn de nieten nu niet geplaatst. Dit zijn nu gaten . Blijft voorlopig wel vast aan de motorkap. Mijn advies : afrader ! Wie verkoopt of produceert nu iets wat totaal niet past. Gekopieerd van een plaatje en vervolgens geperst. Foto's op aanvraag. Was me te veel moeite om terug te sturen en het blijft wel zitten. Met de nieten alleen rondom. Het product is geen reclame voor de verkoop site. Martin. Bmw f31 2013

Artikel beschadigd geleverd Contact opgenomen en werd nieuwe geleverd

Goede website

Alles ging gesmeerd conform afspraak

super snel

alles wat er beschreven stond klopte,de levering ging super snel.

Makkelijk zoeken en snel geleverd

Het zoeken naar de juiste onderdelen ging gemakkelijk. Heldere vergelijkingen tussen verschillende merken wat de keuze makkelijk maakte. Bestelling was snel geleverd en uiteindelijk makkelijk geplaatst.

1 keer en niet meer

Had 2 achterwiellagers besteld . Na ontvangst 1 doosje gecontroleerd en lager aan 1 zijde vervangen. Tot zover alles prima. Na 2e lager gedemonteerd te hebben bleek in doos no 2 het verkeerde lager te zitten. Na dit aangegeven te hebben moest eerst het verkeerde lager bij hen retour zijn voordat juiste lager opgestuurd kon worden. Wat resulteerde dat mijn auto een week lang onbruikbaar was. Ook na aangeven dat mijn wagen onbruikbaar was werd er niet van deze procedure afgeweken. Dat is nog eens klantvriendelijkheid.

Slecht!

Levering was niet compleet!! Voor gebeld, werd erg lomp te woord gestaan maar zou het ontbrekende onderdeel nog een keer opsturen. Hier zit ik na 18 werkdagen nog steeds op te wachten.. Elders maar het ontbrekende onderdeel besteld!

Maandag een nieuwe accu besteld, dinsdag keurig geleverd.

Zeer slecht

Komen belofte niet na

onder de maat

Geen enkele reactie op mijn oproep,op betrekkelijke denk ik eenvoudige onderdelen