Auto spiegel gekocht met plak strip, na 10 minuten er weer afgevallen
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Een plakspiegel is een noodoplossing maar hoort uiteraard langer dan 10 minuten te plakken. Heeft u dit ook gemeld via de email naar ons toe? Zo ja, heeft u voor ons een aanvraagnummer zodat ik het antwoord kan bekijken van mijn collega en evt. te kunnen kijken voor een oplossing? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Fijn dat je een onderdeel kan bestellen op basis van kenteken
Snelle levering voor een goede prijs
Al meerdere malen bestellingen gedaan en altijd correct afgewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is goed producten worden snel geleverd en de berichtgeving over de levering is altijd correct.
De klantenservice was snel met het beantwoorden van enkele vragen die we hadden en de dakdrager set werd ook snel geleverd en is nu in gebruik.
Dinsdagavond besteld en donderdag ontvangen. Perfect
Mijn ervaring is erg positief omdat ze het onderdeel hadden. Besteld en de volgeñde dag in huis voor een redelijke prijs. Jammer van de verzendkosten maar dat was het enige minpuntje.
overzichtelijke site waarin je gericht kunt zoeken naar de onderdelen die je wilt hebben. Vervolgens selecteren, bestellen en betalen. Twee dagen later is het binnen. Wat wil je nog meer?
Duidelijke makkelijke website met hulptools. Niet duur. Snelle levering.
Zeer goede service
Prima snelle en goeie service.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Bosch ruitenwissers binnen no time geleverd en duidelijke omschrijving bij het artikel.
De onderdelen optijd geleverd
Goede prijs/ kwaliteit verhouding en duidelijke informatie op de site.
Super snelle service!
Slecht ,in 1 woord SLECHT ! Toch wat klantservice bedraagt ,op stukken prijs en leveringstijd niks aan te merken. WEL op het feit dat je zelf voor retour mag betalen (volumineuze verpakking) wanneer iets fout werd verzonden door deze. Retour moet altijd gratis kunnen !!’b
Het door mij bestelde artikel werd snel geleverd, maar bleek, door onduidelijkheid op de site, niet het juiste. Bij telefonisch contact werd ik zeer geirriteerd te woord gestaan en niet verder geholpen. Wel kreeg ik snel het geld terug gestort, maar moest wel de verzendkosten zelf betalen. Via mail contact heb ik achteraf geprobeerd te laten zien wat de foutieve informatie op de site, mij het verkeerde artikel heeft doen bestellen. Er werd gereageerd op de mails, maar de klantenservice bleek niet klantgericht, maar bleef er bij dat de fout bij mij lag. Nadat ik een printsceen gestuurd had, waarin de fout stond heb ik niets meer vernomen.
Snel geleverd en prima produkt
duidelijke website, juiste onderdelen.
Top! snelle levering duidelijke site
Goede site met zeer veel keuze en met aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit. Werd keurig op de hoogte gehouden middels de chat over de verzending. Voor de autoliefhebber een echte aanrader
onderdeel totaal niet verpakt!
Levering super snel
Als ik een product koop waar staat morgen in huis is het nog nooit optijd geleverd geweest. En dan kies je een duurder product omdat dat direct leverbaar is maar Compensatie hiervoor dat kennen ze niet. Terugsturen omdat je het elders hebt betaald kost je verzendkosten. Ronduit belachelijk, gewoon dan niet adverteren dat het de volgende dag geleverd wordt. Zit je de hele dag te wachten op niks. Wie gaat die wachturen betalen? Ook niemand ze hadden op zijn minst de verzendkosten dan kunnen vergoeden of alles terugnemen en terugbetalen inclusief verzendkosten. En dit was dus niet de eerste keer dat dat gebeurt!