Goed, goedkoop en snel
Half product geleverd gekregen. De wisser sturen ze niet na. Het product retouren om nieuw te krijgen is belachelijk.
vandaag bestellen morgen NIET in huis. Slechte customer service. ongeïnteresseerde onbeleefde mensen.
Bestelling was snel binnen en naar verwachting. Niets op aan te merken
we bestelden rond 10 uur in de avond een accu. Deze werd de volgende dag geleverd op de tijd die van te voren was beloofd.
de 1e x had ik de verkeerde accu besteld, dus opnieuw bestellen. op maandag avond na 20:00h besteld dus rekende ik erop dat ik de accu woensdag zou krijgen ivm na 20:00h besteld ls te laat voor de volgende dag leveren en onderdeel stond "op voorraad" . Echter kreeg ik steeds berichten dat het later zou worden. Uit eindelijk kreeg ik de accu zaterdags..... vond ik wel erg lang duren. Bij aankomst accu getest en deze moest direct worden gecycist volgens tester. startcappacitijd zou 330A en moeten zijn maar was na 24h laden en 24h rust maar 276A en. ERG JAMMER. ik krijg dus een hele oude accu die al lang in opslag stond......
Tankdop besteld goede gegevens ingevuld van type auto, de bestelling kwam binnen en die paste dus niet stond ook voor andere merk auto op de beschrijving. Het retourneren ging wel prima snel een mail gekregen met verzendbon, Daarna kreeg ik een vraag of ik het geld terug wilde of het juiste artikel,ik wilde graag mijn juiste artikel anders had ik deze bestelling niet gedaan, daarop kreeg ik een antwoord sorry deze tankdop hebben we niet,dus de juiste tankdop is er niet en jullie sturen dan maar een foute tankdop op in de hoop dat die misschien wel zou passen?
ik persoonlijk zou dit bedrijf aanraden
Goede prijs en vlotte afhandeling.
kunt U mij dan ook vertellen wat ik gekocht heb bij U????
Ik heb 2 maal onderdelen besteld en dat is steeds goed verlopen. Volgens afspraak geleverd en goede communicatie. Voordeel is, dat de artikelen in Rotterdam afgehaald kunnen worden en dat scheelt voor mij tijd en verzendkosten.
Raammechanisme besteld , 2 dagen later had ik het binnen , vind ik snel genoeg .
Zeer tevreden, bedankt
Het onderdeel en de prijs is okay maar de klantenservice heel heel erg onvriendelijk
Als ik weer iets nodig heb zeker hier prima prijs.
Nvt
Onderdeel besteld. Helaas gen duidelijke orderbevestiging, maar vervolgens vlot verzendbevestiging en ontvangst van het juiste artikel tegen een acceptabele prijs.
Zie hierboven.
goede en snelle service
Helemaal goed
Zeeeer goed geholpen!!!
De informatie op de website was niet duidelijk geboeg. Hierdoor verkeerde artikel ontvangen. Echter is het niet mogelijk om dit fatsoenlijk te retourneren want ik krijg mijn 6 euro verzendkosten niet terug. Belachelijk. Eens en nooit weer. Dit is niet hoe je met je klanten om gaat.
alles staat in de inleiding waarom ik tevreden ben
Duidelijk en overzichtelijke site. Goedkoop t.o.v. andere aanbieders. Snelle afhandeling. Helaas door de post 2 dagen later ontvangen.
Snel aanlevering. Goedkoop. Goede quality