Hele snelle levering
Product is nooit geleverd. Klantenservice is geen klantenservice.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We hebben uw order bekeken en we zien dat het pakket op 26-10 is verwerkt naar Afterpay toe zodat ze de factuur kunnen laten vervallen! We hebben helaas met een onderzoek te maken van Postnl die te lang heeft geduurd. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
De behandeling was goed
Goede snelle service voor een mooi prijsje
Het product was niet aangekomen. Herhaaldelijk vertragingsmelding van post nl gekregen maar geen bezorging. Na telefonische klacht met zeer onvriendelijke medewerker van autoonderdelen.nl snel een nieuwe verzending gedaan die de volgende dag binnen was.Achteraf tot tevredenheid afgehandeld.
Uitstekend.
Te lang wachten op het onderdeel Dinsdag contact gehad zouden het gelijk inpakken. En zodra het bedrag betaald en binnen was zouden ze het verzenden. Het bedrag is gelijk Dinsdag overgemaakt op de bankrekening van MijnAutoOnderdelen.nl. Vandaag Zaterdag en nog steeds geen onderdeel binnen, ook vandaag weer gebeld kreeg voiceMail.
Beste klant, We hebben uw order erbij gepakt en we zien dat u het pakket al heeft afgehaald bij ons in Rotterdam. Het waren 2 buitenspiegelkappen. We hebben het vermoeden dat deze review voor een ander bedrijf is. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Binnen 2 dagen 2 ruitenwissers van Bosch voor nog minder dan de prijs van 1!
aanvragen en de hierop komende reactie werkt perfect.
Duidelijke website en snelle levering.
Keurig behandeld ook toen de radiateur niet goed was heel snel omgeruild.
Goed bedrijf met snelle levering
Snelle levering , kwalitatief perfect!
duidelike site. niet duur en snel.
Was op zoek naar nieuwe ruitenwissers, op autonderdelen.nl heel gemakkelijk de juiste wissers gevonden en voor een goede prijs. Wissers werken ook naar behoren.
top!
Er stond bij voor 16.00 uur besteld morgen in huis. Dat was helaas niet zo. Toen de motorkap aankwam zat er een deuk in de zijkant . Erg jammer ! Gelukkig moet deze nog gespoten worden en kunnen ze deze we nog uit halen.
snel en goedkoop in huis
De gasdrukveren passen perfect en doen hun werk prima, gekozen met een uitstekende keuzehulp
Snel en eenvoudig onderdelen vinden en geleverd
Door een administratie-fout bij de transporteur bijna een week op mijn accu moeten wachten. De klantenservice van MijnAutoOnderdelen was top! Keurig te woord gestaan, zeer behulpzaam en kundig. Na het gesprek baalde ik nog steeds, maar was mijn ongerustheid weg.
Eerst kreeg ik het verkeerde pakket toegestuurd, en gaf een medewerker mij hier de schuld van. Toen hij ontdekte dat het jullie fout was kon er nog geen excuus van af. Hij wilde mij zelf de retour kosten laten betalen. Tot nu toe nog steeds mijn kosten niet terug gehad. Vandaag gebeld, wederom net als alle medewerkers die ik aan de lijn had erg kort door de bocht, niet meedenkend en erg asociaal.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken voor u en evt dit rechttrekken voor u! Heeft u voor ons een ordernummer en een uitleg wat er precies verkeerd is gegaan met het pakket? Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Precies wat ik zocht
Hele snelle levering en goed product voor een goede prijs. Helemaal blij mee!
Heb de spullen afgehaald bij het bedrijf,spullen stonden al klaar.