Eerder werden bestellingen direct de volgende dag geleverd maar dat is niet meer, duurt paar dagen. Heb je het niet direct nodig dan beveel ik hen aan, anders ff in de buurt kopen.
Had een achterruitwisser nodig. Deze besteld. Werd snel bezorgd, maar de verpakking was kapot en het product was defect. Dichtgeplakt door Post.nl. Men had niet eens de moeite genomen om een plakbandje te doen om de twee klepjes aan de uiteinde van het originele doosje. Uiteindelijk opnieuw een exemplaar toegezonden gekregen. Men zou dit keer het beter verpakken. Twee dagen later ontvangen en weer niks meer dan het originele doosje van Bosch. Dat dit keer niet weer het product verloren was gegaan of verbogen mag een wonder heten! Jammer iets meer aandacht zou op zijn plaats zijn. Product was verder prima en de prijs ook.
in een keer goed maat goed kleur goed helemaal top....
Goed en snel ontvangen.
Na mijn bestelling te hebben geplaatst, is deze zeer snel verwerkt en ook lekker snel bezorgd. Het vinden van een benodigd product is makkelijk te vinden op de website. Kortom een zeer goede service met een snelle verwerking van de bestelde producten. Ook de snelle bezorging mag er zijn.
Goede website, makkelijk zoeken naar juiste onderdeel en snel in huis. Beveel ik aan.
bestelde ruitenwissers voor mercedes w205 bj 2015 merk valeo met op de verpakking het juiste voertuig vermeld en toch is er een andere fitting heb proberen te bellen naar het contact nr maar dit nr is niet in gebruik na menige vroegere leveringen die perfect waren stopt dan ook de samenwerking Eddy
prima geholpen
Alle grote merken voorradig, snelle levering, goede prijs en de site is gebruiksvriendelijk dus niet zo veel te verbeteren.
Product en levering perfect en goedkoop.
Komt afspraken niet na. Product ineens niet leverbaar, tegen meerprijs (100%) alternatief gekozen. Afgesproken levertijd 3x opgeschort. Geld terug na order annuleren ging vlot.
Alles picobello op tijd en stond gekregen dat vindt je niet overal ... Top service
Leveringsafspraken worden tot twee keer toe niet nagekomen. Bij telefonisch contact en volgens de site waren producten op voorraad en zouden deze de volgende dag bezorgd worden na betaling, dit wordt ook per mail bevestigd. 7 uur later volgt mail dat product niet op voorraad is en binnen 10 dagen bezorgd wordt. 12 dagen later zelf maar weer contact gezocht (ze vonden het schijnbaar niet nodig je te informeren dat product nog niet op voorraad was). Het wordt vandaag verzonden en ik zou later die dag track en trace info per mail krijgen hoor je dan van brutale vlerk nummer 3 aan de telefoon. De dag er na.........geen mail en dus de boel maar geannuleerd en restitutie van betaling gevraagd. (Deze werd overigens vrij snel bijgeboekt op mijn rekening, vandaar ook nog een 1 van mij voor dit bedrijf). Enkele zéér brutale medewerkers aan de telefoon gehad gedurende deze soap die super goed bezig zijn met een geweldige anti-reclame campagne van dit bedrijf.
bestelling in goede toestand (spiegelglas ) ontvangen voor een aanvaardbare prijs
-linker achter-uitkijk spiegeltje was stuk. Had na bestel snel een newe binne. :)
Afgelopen week een aantal artikelen (lampen, ruitenwissers en koelvloeistof) besteld. Dit zou de volgende dag in huis zijn, dat was niet het geval. Nadat ik maandag contact had opgenomen uiteindelijk dinsdag de spullen ontvangen. Nadat ik het pakket had opengemaakt bleken er verschillende typen lampen in te zitten (itt de bestelling). Vervolgens contact opgenomen om dit te proberen op te lossen maar geen gehoor gekregen.
Snel gevonden wat ik zocht, producten snel in huis. Duidelijke handleiding voor montage.
Reageren niet op mail en als je belt dan gooien ze de hoorn er op. Geen zaken doen met deze webshop
Goede ervaring
Goede kwaliteit, niet te duur, snel bezorgd, Top.
Website, bestelprocedure én levering zijn efficiënt én klantvriendelijk
Binnen een dag lag de accu al op de deurmat. Netjes verpakt en zoals besteld. Top.
Bestelling snel geleverd.
Snel gevonden, snel in huis