Snel gevonden wat ik zocht, leuke prijs, snelle levering.
De Magneti Marelli gasveren voor de achterklep van mijn auto had ik snel gevonden en ik kon kiezen uit veel merken. De prijzen waren prima maar de levering werd telkens uitgesteld. Mogelijk lag dit aan de bezorger.
Snelle levering, duidelijk omschreven en kwaliteit
Prima service, snelle levering
Ik ben zeer tevreden met de levering van mijn accu. Alles is super snel verlopen. Jammer van de hoge verzendkosten.
Reguliere commodity besteld, goede service.
Prima prijs en snelle, accurate levering
Snelle levering geen probleem met ruilen
Meerdere keren besteld en altijd tevreden met onderdelen en bezorging , en als je een onderdeel hebt ontvangenwat niet past word dit meer dan correct afgehandeld
Goede levering kwamen afspraak na
Extra geld vragen voor levering dag erna. Niks geleverd of gecommuniceerd.
Een motorkap besteld. Deze was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas bleef de levering uit. De klantenservice kon mij niet vertellen waarom. Ik heb zelf maar de vervoerder gebeld en de motorkap bleek beschadigd geraakt tijdens het transport. Er werd een nieuwe motorkap besteld. Ook deze levering bleef uit en men kon mij wederom niet vertellen waarom. De klantenservice onderneemt vervolgens geen enkele actie. Ik heb weer de vervoerder gebeld en voor de tweede keer was de motorkap beschadigd geraakt tijdens het transport. Opnieuw met de klantenservice gebeld. Resultaat daarvan: stuur maar een e-mail. Hoe dan?! Voor de derde keer een motorkap besteld met de belofte dat de motorkap deze keer beter ingepakt zou worden. Uiteindelijk had ik 3 weken later de motorkap, terwijl deze de volgende dag geleverd zou worden... Wat mij het meeste stoort, is dat er niemand van de klantenservice actie onderneemt. Niemand gaat achter de motorkap aan. Er wordt alleen excuses aangeboden, maar verdere actie blijft uit. Je moet overal zelf achteraan en als het moeilijk wordt, moet je een e-mail sturen. Sommige medewerkers zijn ook erg slecht te verstaan aan de telefoon. Ik houd een gefrustreerd gevoel over aan dit bedrijf.
Topper
Veren besteld maar tot nu toe niet ontvangen,via klantenservice een waardeloos verhaal te horen gekregen dat het hun schuld niet is en erg onvriendelijk te woord gestaan
Hier besteld op donderdag zodat ik zaterdag mijn bedrijfswagen kan herstellen (koppeling) Nu een mail dat het maandag pas geleverd wordt. Hierop gereageerd dat ik nu maandag niet naar mijn karwei kan, en of ze dan de huur van een bedrijfswagen maar gaan betalen. Hun antwoord: We vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens verloopt. Wij hanteren helaas verwachte leverdatums. Wij zullen helaas niks vergoeden. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groeten, Sercan - Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl MAW zoek het maar uit..... Dat ga ik zeker doen, en als klant zien ze me niet meer terug.
Zonder problemen besteld en afgeleverd
Ik heb een bekerhouder en armleuning besteld (uit voorraad) die op een woensdag binnen zouden komen. Vervolgens krijg ik 3 dagen achter elkaar Een mail dat de bestelling vertraagd is. Dus ik bel met de klantenservice om te vragen hoe dit zit. Wordt mij door deze persoon verteld dat het product dus niet op voorraad was maar ergens vandaan moet komen. Als ik hem er dan op wijs dat ik dat een slechte zaak vind omdat het op voorraad zou moeten zijn volgens de site, zegt hij letterlijk dat het dat niet interesseert en dat mijn mening hem niet boeit. Zo ga je toch niet met klanten om? Ik zou mijn onderdelen ergens anders bestellen!
goed product Goede prijs Juiste verzendtijd tot zover zeker 4 sterren misschien 5 Maar als je blijft zeuren om een review dan wordt ik daar gewoon doodongelukkig van
Product blijkt niet leverbaar, tegen meerprijs een alternatief gekozen. deze levering is ook 2 x uitgesteld. order laten annuleren. crediteren gaat overigens wel snel
besteld en de dag erna afgeleverd,,prima service.
Ik ben tevreden.
Door eigen fout verkeerde ontvangen, terug gezonden en omgeruild
Na invullen van het kenteken was geen olie lucht brandstof filter ok geen verzendkosten gecrediteerd, super slechte klantgerichtheid
Alles op tijd geleverd en juist geleverd.