Prima service. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bij problemen of onduidelijkheden reageren ze snel op de mail.
ik had een thermostaat voor een smart fortwo gekocht en waarschijnlijk een type foutje gemaakt , ik kreeg de thermostaat binnen en heb hem meegenomen naar de garage waar de motor zou worden gereviceerd , het bleek er eentje voor een diesel te zijn contact opgenomen retour formulier gekregen , langsgegaan om de thermostaat terug te brengen onderweg terug na de revisie met het verzoek de goede thermostaat naar de garage te versturen het werkte allemaal prima , het oude onderdeel met een beetje bevingerde doos werd zonder morren geaccepteerd en het nieuwe onderdeel kwam zonder problemen aan op het opgegeven nieuwe adres
‘s middags accu van de auto overleden. Op de website kenteken ingevuld, accu geselekteerd en de volgende avond weer rijden. Prima service, snelle levering en goede prijs
Snele levering, goedkoop en goede kwaliteit.
Hebben een lokkertje staan met 50% korting. En vertellen morgen in huis. Tweemaal wordt er bericht gestuurd: komt niet morgen maar maandag. komt niet komt donderdag. De bestelling wordt vervolgens geannuleerd eenzijdig door de site, zonder overleg of een vervangend artikel. Ze geven mij zelf de schuld dat ik het wellicht verkeerd hebt besteld?? Inmiddels 2dagen later, het artikel kan je nog bestellen op de site? geen update van de site. Wat slecht! Faruk en team een cursus klantvriendelijkheid en aftersale volgen?
donder 4/6 besteld. Voor 20:00 besteld volgende dag in huis beloven ze. en pas 9/6 verzonden. Als ik bel willen ze geen enkele verandwoordelijkheid nemen en geven postnl de schuld en liegen gewoon in je gezicht. Als je spullen snel wil hebben raad ik het af om hier te bestellen. Ik heb veel meegemaakt qua online bestellen, maar hun spannen de kroon.. en nu hopen dat ze de juiste spullen hebben op gestuurd. Ongelooflijk fit.
Lekker voordelig
Prima service, goed contact, prima verpakt, snel verzonden ,kortom top!
snelle levering, goede verpakking en snel in email contact. makkelijk vinden van wat je zoekt.
Snel geleverd en goed verpakt!!!Top
door fout de verkeerde ruitenwissers gekregen. Werd prima opgelost.
voldoet aan de beschrijving, netjes verpakt
Snel geleverd, en kwaliteit
snel en goed
Als je een order plaatst heb je de keuze om het op een afhaal adres op te halen. dan gaat het in de orderverwerking mis verandert de naam van de geadresseerde in die van het het ophaal adres, maar het ophaal adres is dan ineens mijn eigen adres. Vervolgens wordt er dan door de vervoerder geprobeerd af te leveren op mijn eigen adres ipv het opgegeven afhaal adres, Dan wordt er een volgende keer een nieuwe poging gedaan. Nu wel thuis gebleven, maar de vervoerder kwam niet. Toe contact op genomen met het bedrijf en de order geannuleerd. Het afwikkelen hiervan ging goed en de betaalde som is vlot terugbetaald. Vervolgens stond de vervoerder toch weer (na in totaal ca 10 dagen na de order)een week op de stoep met het artikel. Hoezo de de volgende dag geleverd??
Theo Batenburg 4 jun. 2020 09:57:30 CEST Goedemorgen, Ik heb een bestelling gedaan bij jullie op 18-05-2020, diverse ruitenwissers, onder ordernummer 835149, maar deze goederen zijn nog NIET bij mij afgeleverd. Graag verneem ik een reactie van jullie. Klantnummer is 706790. T.J.M. Batenburg
Alles volgens het boekje. Snel bestellen, snel betalen, snel bezorgd. Zo hoort het.
Snel en precies de goede onderdelen geleverd
accu besteld, andere dag op gehaald.
Ik doe al mijn hele leven zelf reparaties en onderhoud zelf en heb zo ongeveer overal wel besteld. Als ik iets snel nodig heb dan bestel ik het hier of bij mijnautoonderdelen.nl (wat volgens mij hetzelfde is) Heb wel eens meegemaakt dat iets later kwam en dat wordt niet geweldig gecommuniceerd, ook kloppen de onderdeel nummer soms niet bij mijn auto maar ik heb een exoot (Punto hgt 1.9 mjtd) Vergeleken met de grote auto boeren zoals mister auto, autodoc etc is dit een verademing. Als je het vergelijkt met een goede consumenten producten webshop kunnen ze misschien nog wat leren.
Maar de service en de excuses hierbij waren perfect.
Werkt perfect snelle levering gewoon top
Zeer tevreden hoe alles verlopen is