s morgens besteld, `s avonds geleverd, toppie.

geen problemen, snelle service.

Heel slecht

Bestel niks bij deze website als je niet opgelicht wil worden!!!! Hij belooft het de bolgende dag op te sturen maar doet het niet. En gebruikt als smoes corona virus terwijl er geen pakket aan de vervoerder is geleverd. HAAL NOOIT WAT VAN DEZE WEBSITE ZIJN VIEZE OPLICHTERS!!!!!!

Besteld, betaald, bezorgd

Accu besteld op de site, kwam iets later vanwege Corona perikelen. No fuzz. Ging allemaal zoals je verwacht.

Prijzen scherp en snelle levering.

Snelle levering, heel wat sneller dan AUTODOC en aanverwanten.

Goed bedrijf

Wel moet je mailen voor bijvoorbeeld:Retour.

Prima. En snelle levering

Veel keus. Volgende dag geleverd.

Zeer snel

Alles netjes en op tijd geleverd

Gewenste levertijd niet gehaald

Om 7.45 besteld nu al 4 dagen onderweg ze moeten er niet bij zetten voor 20.00 besteld volgende dag in huis hij zou aangeleverd zijn bij post nl maar na 4 dagen staat er bij levertijd niet bekend gaat om ruitenwissers of is mijnonderdelen.nl net zo als vele sites eerst uit China halen dan leveren ze zeggen ligt aan de crisis maar als er 3 dagen bij post.nl staat Morgen geleverd en nu geen levertijd bekend heb ik mijn bedenkingen of het aan post .nl ligt Contact gehad niet naar tevreden heid opgelost doen er laconiek over al kosten de ruitewissers hier 100 euro per stuk heb ik ze direct in huis webshops is niet altijd alles blijkt maar weer

onbetrouwbaar

Ik heb helle set (voor +achter) remschijf en remblok besteld voor mijn Mercedes. Ik vind Brembo een van het beste . Mijn keuze was MijnAutoOnderdelen want alles wat ik uitgezocht is op voorraad !!!! Ik kan het persoonlijk ophalen voor het lange weekend ( Pinksteren). Vervolgens kwam de e-mail: Je bestelling xxxxx-xxxx is gewijzigd wegens een voorraadverschil. Onze excuses. Waat ??? Website zei: op voorraad !! Zij adviseerden een ander remblok. Wat kost 10€ meer mar veel beter dus de totale bestelling zou iets meer dan 230€ kosten. Helaas is het ook niet op voorraad, en dat kan na Pinksteren ontvangen.

goed snel geleverd

Mijn ervaring is dat het goed en snel geleverd is. maar wat ik niet snap is dat als ik een lager set bestel van een Ford KA dat ik wel twee lagers krijg maar dan maar 1 borgingveer krijg want dat hadden er ook gewoon twee moeten zijn. Ik moest naderhand dus een borgingveer bij bestellen en dat vind ik dus toch wel slecht

Goed en snel geleverd

Perfecte onderdeel en goed en snel geleverd.

Makkelijk gevonden wat ik zocht..Snelle levering en het past perfect

Onderdeel past niet, geldterug netjes geregeld

Dat het onderdeel niet past is niet aan MijnAutoOnderdelen te verwijten. Alleen de retourzending is niet gratis.

Slecht

Gebeld welke ik nodig had voor mijn auto ze zijden dat die 1000% zou passen nou NOT ze passen helemaal niet... Slechte service....

goed materiaal, snel geleverd

Ik had een spiegelkap nodig voor mijn Peugeot. Snel gevonden bij MijnAutoOnderdelen.nl. Ze hebben een enorm assortiment en leveren snel.

Helemaal top

Bestellen ging makkelijk en een dag later alles in huis

Snel en goed

Snelle levering, goed geprijsd en prima kwaliteit.

gewoon in een woord goed.

Slechte service en LETOP GEEN GRATIS RETOUR.

Bij een zoek resultaat op kenteken kan je er niet van uitgaan dat je het goede krijg, dat is tot daar aan toe, maar als je dan gecompenseerd word met een goed koper product van 7€ en dan nog eens 7,25€ moet betalen voor de retour zending wordt een spiegel van 7€ op eens 21€ en dat noemen ze service! Sorry maar dat is mijn laatste bestelling hier en zijn zat ander auto-onderdelen winkels met een betere service en en de zelfde prijs. Het gaat je goed, kijk nog eens in de spiegel.

Hele slechte service en ervaring

Ik zou hier nooit onderdelen bestellen! Ik had hier ruitenwissers besteld voor zowel voor als achter. Deze bleken niet te passen. Contact gezocht of deze omgeruild konden worden. Dit kon niet omdat ik met afterpay had betaald. Vervolgens gevraagd om een passende oplossing. Deze kreeg ik niet,ik mocht de artikelen retourneren op eigen kosten. Vervolgens blijft er een bedrag van 6,95 euro open staan op mijn afterpay rekening. Dit zijn hun vrachtkosten voor het leveren van niet passende artikelen!

Levering dagen te laat

Ik ga niet meer bestellen bij dit bedrijf

Juiste onderdelen, goede service, keurig op tijd geleverd.

Op kenteken bestelde onderdelen passen perfect en er is een ruime keuze in verschillende merken en prijs/kwaliteit. Levering was correct en perfect op tijd.

Goede service, laat geleverd door koerier

Duidelijke site, vlotte levering.

Ze doen wat ze beloven.

Makkelijk overzichtelijk

keurig email met wanneer de bestelling wordt geleverd. Goed verpakt de artikelen.