Pluspunten
Duidelijke communicatie over de levering. Levering was ook snel en netjes!
VerbeterpuntenZelf vind ik het prettiger om overdag, of in elk geval, tot uiterlijk 19.00 geleverd te krijgen en niet ´s avonds laat.
Pluspunten
nette correcte levering, kan geen minpunten ontdekken. Ruitenwissers bestel netjes verpakt volgens afspraak geleverd super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze leveren een goed product van goede kwaliteit, de achter ruitewisser doet het erg goed.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
vlotte levering,goed produkt
Verbeterpuntenretourartikelen van niet passende onderdelen kosteloos retourneren.
Pluspunten
Duidelijke website en netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Correct en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen, kwaliteit
Pluspunten
Goedkoop en goede afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed, snel geleverd voor de juiste prijs.
VerbeterpuntenVerder zo!!!
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Supersnelle en correcte aflevering. Redelijke prijs. Goefe kwaliteit
Verbeterpuntenniets, houden zo
Pluspunten
Goede website, heel duidelijke artikel beschrijving. Snelle levering
Pluspunten
Alles ging zoals het hoort te gaan
Verbeterpuntenreden dat ik bedrijf niet aanraad is enkel omdat ik andere niet tot iets wil aansporen, zodat als het dan tegenvalt van wat ik verteld heb, zij mij niets kwalijk kunnen nemen
Pluspunten
Snelle levering en product ontvangen zoals beschreven
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Soepel, veel keuze en snel geregeld / bezorgd!
Pluspunten
Soepel bestelt en geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle levering en snel gereageerd op ontbrekend onderdeel in pakket
VerbeterpuntenVerpakking laatste zending was slecht verpakt, beschadigd, maar inhoud zending gelukkig intact gebleven
Pluspunten
Uitstekende website, via kenteken de juiste onderdelen. Heldere retour voorwaarden, snel geld terug.
VerbeterpuntenEr is erg veel keuze, een aanbeveling is welkom. Bv. beste prijs/prestatie, economische keuze, hoogste kwaliteit
Pluspunten
Veel keuze aan artikelen
VerbeterpuntenZorg dat de tekst omschrijving klopt die jullie bij de artikelen vermeiden, en wanneer klanten daarover bellen, niet zeggen " wij nemen gewoon de tekst over van de fabrikanten". Jullie zijn verantwoordelijk voor de artikelen en de omschrijving want jullie verkopen. Ik werd erg onaardig te woord gestaan door iemand die het klaarblijkelijk geen zak interesseerde wat ik aangaf. Jammer...
Pluspunten
Super goede ervaringen met MijnAutoOnderdelen.nl !! Zeer goede prijzen en een klantenservice welke zelfs op zondagen direct reageert en direct helpt!