Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb. Niet geklaagd Maar er was een chipje uit de autospiegel Misschien eerst de producten goed nakijken voor verzenden
Pluspunten
Heel snel en goed geleverd, ben heel tevreden
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle levering ,en de juiste onderdelen ondanks negatieve revieuws op het web
Pluspunten
VerbeterpuntenAfleveren bij het afleveradres en niet het factuuradres, ook reageren op de mail.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Er zijn sommige moment dat een afleveradres niet gaat lukken en hierdoor kan een magazijn besluiten om naar het factuur adres te sturen. Als u ons een email stuurt, dan krijgt u van ons een ontvangst bevestiging met een aanvraagnummer, we proberen dit binnen 24 uur te beantwoorden alleen door drukte kan het soms wat langer duren. Heeft u een aanvraagnummer gekregen en nog geen antwoord, dan willen we dit graag van u weten! U kunt op dit bericht reageren met uw aanvraagnummer! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snel en vakkundig geleverd dank je jullie wel
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Sorry maar ik geeft slechte punten ik heb onderdeel van vw passat buiten spiegel glas besteld komt een doos niet goed ingepakt en staat op de doos geen Let op glas stikker, en ik heb de doos geopend spiegel glas er uit gehaald verkeerde kant gekomen ik heb links besteld komt rechter kant maar dat past ook niet en mij bestellen komt 3 dagen later normaal vandaag bestellen morgen in je huis zeggen ze , maar dat is ook niet gebeurt
VerbeterpuntenBetere inpakken juiste onderdelen inpakken en bezorgen even serieus nemen en sturen
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u dit ook gemeld bij onze klantenservice om dit te laten onderzoeken? Zoja, wat is de aanvraagnummer van de email zodat we kunnen kijken wat er mee is gebeurd. U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zoals de beschrijving, en snelle levering
Pluspunten
perfecte omschrijving, snelle levering.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Onderdeel vlot geleverd en in ieder geval nog te krijgen want dat was het grootste probleem!!
VerbeterpuntenDe vraag is of dit een verbeterpunt is. De relais functionaliteit van 1x wissen is het enige dat niet werkt, voor de rest is het volledig functioneel. Daar ben ik heel blij mee! Wat vooral lastig was was het vinden van het juiste onderdeel,
Pluspunten
Alles goed afgehandeld.
VerbeterpuntenBetere aanduiding waar jullie je in het pand bevinden. Heb behoorlijk moeten zoeken waar jullie zaten. Uiteindelijk wel gevonden maar ja een A-4tje geloof ik op de deur???? Terwijl ik wegging nog twee klanten verwezen waar jullie zaten ze waren ook al een tijdje naar jullie op zoek maar konden het niet vinden.
Pluspunten
snelle punctuele levering
Verbeterpuntenduidelijkheid website
Pluspunten
Top!! Netjes optijd afgeleverd.
Pluspunten
Alles verloopt volgens afspraak.Levering op tijd.
Pluspunten
Overzichtelijk, ruime keus, ook voor de oudere auto's (20+), goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Goed product En snelle levering