Pluspunten
snel, en het juiste onderdeel
Pluspunten
Correct en snel, goede prijs.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Prachtige aanbiedingen,supersnelle levering. Was ook nodig vanwege defecte ruitenwissers.
VerbeterpuntenNiet van toepassing/is niet nodig.
Pluspunten
Makkelijk juiste keuze via kenteken Vlotte afhandeling en levering
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenBeter verpakken, doosje van ruitenwissers was open aan een zijde. Plak de adressticker niet over de gebruiksaanwijzing.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We zullen dit melden aan het magazijn. Is het pakket wel onbeschadigd aangekomen en mist u niks? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
goed geholpen en snelle levering
Pluspunten
Topprodukt voor een Topprijs!!! Snelle levering.
Pluspunten
Snelle en vlotte levering
Pluspunten
Helemaal Top
Pluspunten
Goede website ,adequate telefonische antwoorden, juiste levering!
Pluspunten
Heb ik niet
VerbeterpuntenEen mailtje sturen waarom er vertraging is want ik heb mn bestelling nog steeds niet ontvangen
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We doen onze uiterste best om iedereen op de hoogte te houden via email. Door de huidige situatie lukt het ons niet om iedereen op de hoogte te houden i.v.m. de onzekere tijd. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle levering goede prijs
Pluspunten
Prima aangegeven qua levering en uitstekende prijs vergeleken met fysieke winkel
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
Voor de 2e keer een onderdeel besteld en net zoals de 1e keer zeer tevreden ontvangen volgens afspraak. Super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten en wordt goed afgeleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed product Stuk goedkoper Snel geleverd Fijn dat je kunt ophalen bij magazijn
Pluspunten
Veel onderdelen, ook voor oude motoren.
VerbeterpuntenAfhaal locatie mag iets beter aangegeven worden.
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Verbeterpuntenmijnautoonderdelen.nl tuurt verkeerde producten die je voor eigen kosten retour moet sturen, zonder pardon. Zij sturen verkeerd product, ik mag de onkosten van hun fout betalen.. Slechte service..
Beste klant, dit is heel vervelend! De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen! We willen dit graag nog een keer onderzoeken of u recht op hebt of niet! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer en een uitleg wat er aan de hand is geweest? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snelle levering, goed product. en niet te duur.
Verbeterpuntenbetere aandacht voor verzending product dit kan beter