Pluspunten
VerbeterpuntenIk zit nog steeds te wachten op een terugbetaling, dus voortaan afspraken beter nakomen!!!!!!!!
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u al contact gezocht met de klantenservice hierover? Is dit niet het geval, dan kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer, dan zullen we dit uitzoeken voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Goedkope originele onderdelen! Duidelijke website en goede informatie.
VerbeterpuntenBedrijf / afhaalpunt in Rotterdam Spaanse polder moeilijk te vinden. Een achteraf locatie. Betere bewegwijzering.
Verbeterpuntenverzend kosten afschaffen
Pluspunten
De kliksysteem van de spiegel past niet. Waardeloos dus.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet past, dan heeft u 14 dagen bedenktijd om een retour nummer aan te vragen via de klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Heldere communicatie, pakket snel en goed verpakt bezorgd.
Pluspunten
Vlotte levering tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenBetere zoekfunctie per model
Kleppendeksel pakking vandaag ontvangen maar past niet raar dat ik mijn kenteken in geef en dat dit onderdeel niet past. ik twijfel dus om meer te bestellen Kan ik dit kosteloos ruilen?
Pluspunten
Pluspunten
Prima geregeld.
Pluspunten
Sorry maar vindt het slecht !! Heb 3 weken terug een ***lig rechter plakspiegel besteld wat de volgende dag af geleverd zou worden maar kreeg via track and tracé dat de bestelling vertraagd was en na het weekend geleverd zou worden . Maar de daar op komende week helemaal niks en ook geen reactie van mijn onderdelen .nl zelf maar gebeld spiegeltje werdt weer terug gestuurd naar webshop kon om een of andere reden niet bezorgd worden (vreemd) zou op nieuw verstuurd worden als die weer terug was bij de de webshop maar 2de week nog niks heb van narigheid maar complete 2de Hands spiegel gekocht en spiegel geannuleerd en geld terug gevraag maar tot heden nog niks .ga niet doodt van 12.69 maar gaat me meer om principe
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken voor u! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen uitzoeken? U kunt op dit bericht reageren. Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
snel, efficient en goede prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Goede service van site tot bezorging
Pluspunten
Snel en correct geleverd
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijving van artikel en type.
Pluspunten
Makkelijk producten te vinden voor mijn Suzuki Swift Sport.
VerbeterpuntenIk heb helaas 2 keer de verzendkosten moeten betalen, omdat ik apart 2 ruitenwissers heb besteld. Helaas kon dit niet teruggedraaid worden.
Pluspunten
Goed geholpen, telefonisch contact gehad (zonder contact had ik het verkeerde besteld)
Verbeterpuntenvoor alsnog geen
Pluspunten
Levering zoals aangegeven. Product in goede staat ontvangen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie spullen
VerbeterpuntenGraag snellere levering
Pluspunten
Snelle levering voor een scherpe prijs
Pluspunten
Ruim assortiment. Vlotte levering. Scherp geprijsd.
Pluspunten
Snelle service en duidelijke site
VerbeterpuntenVerpakking in een veel te grote doos. Dit moet goedkoper en milieuvriendelijker kunnen.