Pluspunten
zeer snelle levering goede service
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
snelle levering, helderheid over het product prima prijs/kwaliteit
Pluspunten
Doen wat ze beloven!
Pluspunten
IS GOED ZO
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, en het juiste artikel
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden
Pluspunten
Binnen een dag geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Top kwaliteit voor weinig geld met snelle service
Pluspunten
Pluspunten
Keurig op tijd!!
Pluspunten
de chat functie
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat de bezorging alleen s`avonds is! ik heb uiteindelijk de order geannuleerd omdat jullie niet overdag bezorgen
Beste klant, bedankt voor uw review! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we kunnen kijken of we dit kunnen verbeteren in de toekomst? Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
diep en breed assortiment
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Snel telefonisch geholpen toen ik vragen had over een product.
VerbeterpuntenDe afbeelding klopte niet met de beschrijving dat gaf verwarring
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie indien materiaal niet op voorraad is
Pluspunten
proffessioneel, scherpe prijs , snelle levering
Pluspunten
Klantgericht en klantvriendelijk. De medewerkers zijn heel behulpzaam.
VerbeterpuntenTip: Een 7 dagen service aanbieden. Maandag t/m vrijdag: bezorging. Zaterdag en zondag: ophaalservice.
Pluspunten
Vlotte levering
Verpak de produkten normaal zodat het produkt niet drie keer kapot is bij levering. Als je belooft het geld terug te storten doe dat direkt. Het is nu 1.5 week geleden en heb nog m'n geld niet terug.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken en kijken voor een oplossing? U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede en snelle service en ook het retourneren en omruilen toen ik het verkeerde onderdeel had besteld was geen probleem.
Pluspunten
Tijd, levering en betalingsmogelijkheden zijn dik in orde.
VerbeterpuntenVermelding evt. kosten retour verzending.
Beste klant, bedankt voor uw review! De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. De vermelding hiervan kunt u na lezen op de volgende link: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/wet-en-regelgeving/how-to-ruilen-en-retourneren aangezien we onder de thuiswinkel waarborg vallen. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice