Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenBestel wel meer auto onderdelen online , Welke worden nu benoemd ????
Pluspunten
Goede bezorging en snel
Pluspunten
Ruitenwissers snelle levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen, en snel geleverd, en leuke kortingen!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle verzending, spiegel past perfect.
Pluspunten
Snelle levering mooie prijs
Pluspunten
prima levering product/prijs
heb ruitenwissers bladen besteld voor onze auto dmv merk type en kenteken in te vullen en zou denken dat het goed moet zijn, tot mijn verbazing hebben we verkeerde binnen gekregen...alsnog naar een garage gemoeten om wel de goede erop te laten zetten
Pluspunten
Makelijke betaling en snele bezorging
ik had een accu besteld en deze werd zonder enige bescherming verstuurd, zelfs op de polen was er geen dopje geplaatst ter voorkoming van eventuele kortsluiting.
Beste klant, bedankt voor uw reactie! De accu's worden verstuurd met een same day koerier. Deze koerier mogen we zonder verpakking versturen omdat het met Postnl niet goed gaat met verpakking. De dopjes zullen waarschijnlijk door transport eraf zijn gegaan. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, compleet en heldere site
VerbeterpuntenWas mijn eerste bestelling nog geen negatieve ervaring
Pluspunten
Snelle levering Super mooie auto matten.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenErg lange levertijden
Pluspunten
Snel, transparant en kwalitatief goed
Pluspunten
Snelle levering goede prijs
Pluspunten
Bellen er achteraan wanneer ze niet zeker zijn over de bestelde producten
Pluspunten
Top, alles perfect, goede prijs kwaliteits verhouding, zeer snelle levering.
Pluspunten
Bestelling naar behoren
VerbeterpuntenGeen ( tot nu toe)
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat je elke dag een mailtje krijgt dat je bestelling is vertraagt en dat je dan uiteindelijk een hele dag op de post wacht en er dan achter moet komen dat er zonder opgaaf van reden wordt geannuleerd.
Beste klant, dit is heel vervelend dat dit is gebeurt. Elke bestelling of artikel word de klant op de hoogte gebracht via email als iets geannuleerd is. Alleen bij Afterpay en overboekingen betalingen gebeurt dit namelijk niet omdat er nog geen betaling / transactie aan vast hangt. Als dit niet geval is geweest, dan zouden we graag een ordernummer willen hebben zodat we dit kunnen uitzoeken! U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice