Pluspunten
Pluspunten
Alles is duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenTelefonisch werd gezegd dat de onderdelen 1 dag later bezorgd zou worden. Het heeft 2 dagen geduurd.
Pluspunten
correcte en snelle levering van bestelde onderdelen
Pluspunten
Pluspunten
I use this website pretty often to buy my car parts. The prices are not high. It's perfect if you want to do it Yourself or if you don't trust the mechanic to by the right car parts for you.
VerbeterpuntenI have nothing to say.
Pluspunten
Op de website was het duidelijk en zeer makkelijk te vinden verzending binnen 24uur was correct..
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat er belooft wordt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd. Goede prijs en kwaliteit. Bedankt
Pluspunten
Pluspunten
Bah, onderdelen all time delivery in 1 week i order 3 times and 3 times order is canceld, i have send email to correct stock they dont do. All time baksteun Matiz if you order they cancel order.
VerbeterpuntenStop act like jerk. Mr. Ali
Pluspunten
eerlijk en snelle levering
Pluspunten
Levering was vlot. Product betaalbaar.
Pluspunten
Ik ben blij met de aandacht de snelle levering van mijn bestellingen
Geen juiste informatie gegeven bij de chat waardoor ik het verkeerde onderdeel besteld heb, nadat het product geleverd is heb ik gebeld dat deze niet paste ik moest het onderdeel terug sturen de kosten van het retouneren moest ik betalen (13€) bij het postkantoor daar was ik niet mee eens dus weer gebeld, en gevraagd om een antwoord nummer eerste instantie niet gekregen omdat de verkeerde bestelling mijn schuld was, aangegeven dat bij de chat de verkerrde info gegeven was. Toen kreeg ik pas een antwoord nummer. Verbeterpunt klant gericht en klantvriendelijk werken
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Als u kunt aantonen dat het door ons verkeerd is geïnformeerd, dan heeft u uiteraard recht op de retour kosten en dat is uiteindelijke ook gebeurt voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter inpakken , veel ruimte in doos
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en ook geen dure onderdelen
VerbeterpuntenSoms passen dingen toch niet ook al staat het wel aangegeven dat het wel past
Pluspunten
Onbeschoft aan de telefoon en verkeerde dingen opsturen
VerbeterpuntenLuisteren en tijd nemen voor een klant
Pluspunten
Heb een spiegel besteld voor me auto snelle bezorging geen problemen ervaren ermee..