Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenLevering zou nog sneller mogen
Pluspunten
Aantrekkelijk geprijsd, snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
remschijven en blokken besteld volgende dag mail gekregen dat ze binnen waren. zelfde dag opgehaald in rotterdam. werkt prima.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het bestelde onderdeel op tijd geleverd .Het paste perfect !
Pluspunten
Snel en goed geleverd product
Pluspunten
UITstekende service , ook bij een retourzending.
Pluspunten
Snelle levering Scherpeprijzen
VerbeterpuntenIngewikkelde retour procedure. Duur
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
Pluspunten
Goede producten en redelijke prijzen
VerbeterpuntenLevertijd. Maar hier is ook de prijs naar. En jammer dat jullie altijd verzendkosten vragen. Anders zou ik vaker en meer bestellen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, diverse betaalmogelijkheden (after pay is een ++punt).
Pluspunten
Goed kwaliteit en prijsverhouding en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs/ kwaliteit
Pluspunten
snel en goed geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bedrijf werkt volgens afspraken. Levert de juiste onderdelen.
Pluspunten
Artikelen waren super makkelijk te bestellen gebaseerd op het kenteken, dus in feite kan je niets fout bestellen. Artikelen netjes geleverd op de dag dat deze aan moesten komen. Ik zag bij ontvangst wel dat er een verkeerde bougie geleverd was, maar deze is na telefonish contact meteen kosteloos nagestuurd! Ik bestel er volgende keer zeker weer!
Pluspunten
Goede service.had zelf een adress fout gemaakt .dus verkeerd verstuurd.hebben ze netjes teruggehaald en opnieuw naar me verstuurd.
Pluspunten
Prima omschrijving, goede prijs-kwaliteit verhouding. Aflevering was netjes op tijd en correct.
VerbeterpuntenAls je voor een afleverpunt kiest omdat je niet thuis bent, moet je daar wel voor winkelsluiting kunnen leveren, anders moet je dat afleverpunt niet als keuzemogelijkheid tonen. Gelukkig hebben de buren de levering in ontvangst genomen.
Pluspunten
Snelle levering tegen lage prijs.