Pluspunten
Pluspunten
Prima prijs
VerbeterpuntenKlante service is slecht. Ongeïnteresseerd, valse beloften en spreken slecht Nederlands.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen heel graag weten wat er precies is gebeurt! Kunt u op dit bericht reageren met een kleine uitleg zodat we dit intern kunnen bespreken en evt voor in de toekomst kunnen verbeteren? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
geld van geretourneerd artikel terugstorten is wel zo eerlijk.
Beste klant, de retour kosten zijn voor de klant mist wij anders beslissen! We willen dit graag uitzoeken voor u of u daar recht op hebt of niet! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer en kenteken zodat we dit kunnen uitzoeken? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snelle behandeling en komen hun afspraak over bezorging de volgende dag na. Ook goede info betreft het product
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Had onderdelen verkeerd besteld. Geld terug en reour geen probleem. Top bedrijf
Pluspunten
Gunstig prijzen en groot assortiment
VerbeterpuntenVandaag besteld morgen in huis? Dit wordt niet waargemaakt. De laatste twee bestellingen kwamen pas twee dagen later.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet unit bleek storing te geven op het stroomcircuit. In een vakkundige garage laten installeren. Product blijkt gewoon niet goed.
Pluspunten
harm IK geef dit bedrijf als beoordeling een 0,Wel adverteren met voor 16.30 uur besteld volgende dag in huis , helaas zit ik al een week te wachten en nog geen onder delen ,daarom zal ik deze organisatie bij al mijn kennissen zeer negatief aan prijzen
Pluspunten
Makkelijk bestellen via internet, prima verpakking en snelle levering.
Pluspunten
razend snel de bestelde koplampen in huis, echter.. die pasten net niet. en weer razendsnel omgeruild voor de goeie! dus ik ben erg tevreden over deze guys,
Verbeterpuntenhet is me niet duidelijk geworden of ik nou de verkeerde lampen had besteld of.... bij een volgende keer, die toch zeker komt, zal ik nog beter bestuderen wat ik bestel via de website...
Pluspunten
Bestelde materialen snel verzonden en keurig verpakt.
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer hinderlijke stalking op internet, cookies blijven binnenkomen zijn zeer hardnekkig en niet te verwijderen, slechte reclame want het irriteert zeer
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Cookies kunt u in de browser / instellingen verwijderen en er zijn programma's voor die het voor u kunnen doen. Als dit niet het probleem verhelpt, dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Excuses voor dit vervelende ongemak die u ervaart! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet gelijk om een beoordeling vragen terwijl ik nog niks heb ontvangen!
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als een pakket verzonden is, dan gaat er een bericht naar Kiyoh toe en Kiyoh gaat u een email sturen om het te beoordelen. We vinden het wel vreemd dat u het pakket nog niet heeft ontvangen! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
uitstekende kennis en meedenken van medewerkers aan de telefoon
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, lage bezorgkosten, correcte levering
Pluspunten
duidelijke website en leveren snel en correct ben zeer tevreden
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Vlugge en corecte levering
Pluspunten
Bestelde onderdelen goed verpakt compleet en keurig op de afgesproken datum geleverd.
VerbeterpuntenZou het niet weten.