Gewoon goed
Pluspunten
VerbeterpuntenSlecht geholpen bij de transportschade die mijn onderdeel heeft opgelopen. Gaat over 3x niks maar geen klantgerichte hulp. Zelf naar de schadehersteller laten brengen en ik neem de kosten zelf. Echt waardeloos. Geen reactie meer gehad op mijn laatste klachtmail
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken. Heeft u de schade via email gemeld? Zoja, wat is daarvan de aanvraagnummer? Heeft u voor ons ook het ordernummer waar het overgaat? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor uw moeite! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenPakket voor de deur afgeleverd bij afwezigheid. Op zichzelf goed gegaan en daardoor bij met de aflevering. Wel kans op diefstal van toch aardig waardevol en gangbaar product.
Pluspunten
Snelle en complete levering,.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
ik heb 2 koplampen besteld netjes en goed verpakt aan geleverd alles naar wens
Pluspunten
Is Correct
VerbeterpuntenAfbeeldingen van meerdere kanten weergeven
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenIrritante pop-up die ik niet weg krijg. Slechte reclame!
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen antwoordnummer voor het retourneren . Moest toch 6.95 betalen om de binnenspiegel auto terug te sturen . Lastig om een retourlabel te krijgen Een aantal telefoontjes en mailtjes er aan gespendeerd.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken waardoor het lastig was om een retour nummer te bemachtigen. Normaal gesproken hoort dit binnen 24 uur geregeld te zijn. Heeft u voor ons een ordernummer en een aanvraagnummer van de email voor ons zodat we dit kunnen bekijken? Alvast bedankt voor uw inzet! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Makkelijk te zoeken
Pluspunten
Goed geholpen, snelle levering, juiste materiaal voor auto
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle keurige levering
Pluspunten
Beste prijs BE + NL voor voorbumper, inclusief transport
VerbeterpuntenLaattijdige levering door problemen met afmetingen bij transportbedrijf (PostNL) zou door dit bedrijf moeten geweten zijn.
Pluspunten
onderdelen goed afgestuurd
Pluspunten
Snel, goed verpakt. Voldoet aan de verwachtingen.
Pluspunten
Was met bestelling iets fout gegaan, maar gelijk en snel opgelost. Perfect.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Een goede bedrijf
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenGratis retouren moet worden
Beste klant, bedankt voor uw review! Op dit moment zijn de retour kosten voor de klant mits wij anders beslissen. We vallen onder Thuiswinkel waarborg en daar word alles uitgelegd wat de plichten en rechten zijn. We hopen in de toekomst dit wel te kunnen gaan aanbieden! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice