Pluspunten
snelle levering, ik had alleen pech dat het bestelde plaatje al na 1 dag weer van de bumper was afgeblazen door de wind, waarschijnlijk omdat het plaatje al ietwat beschadigd binnenkwam, maar ik dacht dat het wel bleef zitten, dus niet
Verbeterpuntenzodanig verpakken dat beschadiging niet zo makkelijk kan gebeuren
Pluspunten
Zeer tevreden , snelle verzending uitstekende service .
VerbeterpuntenZou het zo niet weten .
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Goeie service door persoonlijk advies over het product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Eventuele onderdelen die je wil bestellen heb je snel in huis.
VerbeterpuntenBij het invullen van je kenteken van je auto, verwacht je ook onderdelen die voor dat kenteken geschikt zijn. Anders heeft de functie, zoeken op kenteken totaal geen zin. Zorg dat deze functie werkt, anders is het zoeken naar een spelt in een hooiberg.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Het kenteken is een zoek verfijning naar onderdelen die in dat productie jaar zijn uitgebracht. Daarnaast zijn er omschrijvingen en foto's die aangeven of het onderdeel gaat passen of niet. We willen graag mee kijken met u? Wat is het ordernummer, kenteken en over welke onderdeel het gaat? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Onderdeel geeft wederom storing
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als er een storing voor komt na het plaatsen van het onderdeel, dan kunt u een garantie aanvraag doen via email. Leg heel goed uit wat er aan de hand is! U kunt de email sturen naar [email protected] en vermeld uw ordernummer. Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Correcte levering . en op tijd
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling! Daarnaast aantrekkelijke prijzen!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
súpersnelle levering!!!
Pluspunten
Snelle service. Mooie onderdelen en van kwaliteit.
Pluspunten
Snelle reacties
VerbeterpuntenHet worden dure ruitenwissers als ze de verkeerde sturen, ze niet passen en ik alle verzendkosten mag betalen. Ben niet tevreden
Beste klant, dit is heel vervelend. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. We willen dit graag controleren of de beslissing juist is geweest. Heeft u voor ons een kenteken en een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Alles zo als het hoort nog bedankt
Pluspunten
Verbeterpuntenmeer volledige materialen leveren .als dat niet kan iets meer geld vragen.
Pluspunten
snelle levering, makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Voorraad te bekijken als je bestelt, zodat je ongeveer weet of je het snel kunt hebben. Bestelling af te halen bij afhaalpunt. Goed verpakt verzonden.
Pluspunten
Stip op tijd geleverd!
Pluspunten
Goede prijs Snelle verzending
Beste klant, heel erg bedankt voor uw review! We zijn heel blij dat de pluspunten goed waren. We zijn toch heel erg benieuwd waarom u ons alsnog een 1 heb gegeven. Kunt u dat toelichten op dit bericht zodat we dat in de toekomst kunnen verbeteren? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
goede prijzen afspraken nakomen
Customer service en transport
Beste klant, heel erg bedankt voor uw review! We zijn heel erg benieuwd wat er precies niet goed is gegaan met transport en de klantenservice! Kunt u op dit bericht reageren wat er aan de hand is geweest en we willen graag ook een ordernummer zodat we dit erbij kunnen pakken? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice