Pluspunten
Perfect geregeld, na een foute levering. Kwam de goede bestelling de dag erop binnen.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Gewoon professioneel bedrijf. Alle afspraken nagekomen en prima kwaliteit geleverd. Ook de aflever chauffeur was zeer medewerkend. Top.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Beter worden geadviseerd worden als je hulp wil bij een bestelling of onderdeel. Niet het zeggen het past en als het onderdeel geleverd wordt dat het niet past.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! In de meeste gevallen geeft het systeem wat we gebruiken de juiste onderdelen. Er kan wel eens voorkomen dat door een verandering de verkeerde onderdelen naar voren word gebracht. Als iets niet klopt, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze omruilservice. U kunt dan de stappenplan volgen die op onze website staat aangegeven. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
snelle afhandeling goede uitleg aan de telefoon
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product is goed!
VerbeterpuntenAls er staat voor 20.00 besteld volgende dag geleverd dan verwacht je dat ook. Dit was niet aan de orde. De bestelling zou de dag erna niet komen maar "2 dagen later". Vervolgens zie ik dat het product 2dagen later niet werd uitgeleverd door wijziging. Dus toen er maar voor gekozen op het product op te halen. Bezorging was dus rampzalig..
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We doen altijd onze uiterste best om de verwachte leveringen te kunnen halen. Door onvoorziene omstandigheden kan er wel eens gebeuren dat een onderdeel een vertraging kan oplopen. We proberen dit altijd te voorkomen! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
nvt Levertijd ok! Materiaal ok!
Pluspunten
Voor een snelle afhandeling
Pluspunten
Snel en leveren wat ze beloven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel in huis
Pluspunten
Prima producten, nette prijs, snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service en levertijden