Pluspunten
snelle verzending juiste artikel
Pluspunten
Supersnelle levering, keurig verpakt en een goede prijs
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs.
Pluspunten
Afspraak is afspraak. Correcte behandeling en goed adviserend.
VerbeterpuntenBeter te vinden als je materialen op locatie ophaalt.
Pluspunten
Geen, onbeschoft te woord gestaan en niet geholpen. Verkeerde onderdeel thuisgestuurd, duidelijke mail gestuurd waarom dit gebeurd is. Foto's op de site kloppen niet. Ik neem zelfs de tijd om feedback te geven en dat word blijkbaar niet gewaardeerd. Echt ongelofelijk.
VerbeterpuntenJe moet luisteren naar je klanten. Klanten zeggen dingen niet voor niets.
Pluspunten
Perfecte levering
Pluspunten
- Geen
VerbeterpuntenVerbeterpunten? Beloftes nakomen.. Bestelling vrijdag geplaatst voor 20:00, dacht morgen lekker in huis.. Bleek later dat één van de artikelen niet eens op voorraad te zijn (moest zelf de volgende dag contact opnemen waarom bestelling nog in behandeling stond). Ze beloofde dat dat de bestelling maandag bij mij in huis zou zijn. Maandag ochtend 09:00 in gebeld.. pakketje zou vandaag met express verstuurd worden zodat ik het vandaag in huis zou hebben. In de middag 14:00 uur, nog steeds in behandeling.. Weer contact opgenomen.. En blijkt alsnog dat één van de artikelen niet op voorraad te zijn (fysiek) terwijl website gewoon aangeeft van wel. Toen ik vroeg hoe dat nou precies zit, waarom er beloftes werden gemaakt of waarom de bestelling gewoon niet werd gesplitst zodat ik tenminste nog een paar artikelen eerder binnen heb reageerde ze dat ze dat niet weten.. Jullie maken toch logs van iedere klant die contact opneemt. Je kan het je collega's "navragen" hoe dat nou precies zit. Nu Dinsdag avond wel binnen gekregen, maar bleek dat de doos niet goed dicht was getapet. 1 van de artikelen miste uit de doos en zat gewoon in een hoek van de couriers busje. Misschien dozen beter tapen? Mijn eerste, en ook mijn laatste bestelling hier. Nooit meer. En sinds mijnautoonderdelen en carpartsdirect "zusters" zijn, vermijd ik carpartsdirect ook. Ik beveel dit bedrijf totaal niet aan.
Pluspunten
Snelle en accurate levering
Pluspunten
Goed advies gekregen. Goed bereikbaar en snel geholpen. Goede prijs/kwaliteits verhouding
Pluspunten
Snel en goede pasvorm
VerbeterpuntenGeen. Goed geregeld
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Snel levering
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere aanduiding wat het product voor bedoeld is
Pluspunten
Afhalen, was toevallig dicht bij mijn werk, dus super geregeld
VerbeterpuntenZou het niet kunnen opnoemen
Pluspunten
Vriendelijk bij afhandeling klachten. Zal daarom dit bedrijf daarom weer aanbevelen bij anderen, maar bij een volgende slechte ervaring doe ik dat niet meer.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen over leverdatum. Als leverdatum niet wordt gehaald vooraf informeren. Voorkomt veel frustraties. Afleverdatum met 2 1/2 dag overschreden
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Goedkoop, snelle verzending.
VerbeterpuntenMateriaal snel bezorgd zodat ik weer snel door kon gaan met mijn hobby auto. Blijf zo doorgaan daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Beste klant, we hebben het vermoeden dat u ons verward met een andere website. We zijn van Mijnautoonderdelen.nl en niet van My-parts.nl. We zijn te bereiken via chat, telefoon en email. Email beantwoorden we binnen 24 uur. Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snel levering, volgens beschrijving, direct toe te passen etc...
Van te voren aangeven als de volgende dag niet verzonden kan worden...