Pluspunten
VerbeterpuntenHeb mijn kenteken ingevuld type auto. En nog krijgen jullie het voor elkaar om 2 keer de verkeerde olie dop te sturen echt schandalig
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit graag voor u uitzoeken! Heeft u voor ons een kenteken en een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Inzet van personeel. De snelle service en een goed product . En nog veel meer .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd, prima prijs
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding (Bosch ruitenwissers), goed op de hoogte gehouden van bestelling, snelle levering
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk, snel, betaalbaar.
VerbeterpuntenVoor nu heb ik er geen.
Pluspunten
razendsnelle levering artikel prima verpakt
Pluspunten
Snelle levering goede garantie voorwaarden goed geprijst
Pluspunten
VerbeterpuntenOnderdeel(rechterachterlicht) was niet goed gecontroleerd. Het achterlicht was beschadigd. Ik heb het toch maar gemonteerd om door de APK te komen.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als een onderdeel beschadigd is binnen gekomen, dan is het van belang om dit zo snel mogelijk te melden aan ons zodat we snel een oplossing kunnen bedenken. U kunt alsnog dit melden aan ons en doe er een foto bij van de beschadiging. U kunt op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer erbij. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede en eerlijjke behandeling en een redelijke prijs i in de garage vroegen ze 65 ur0 .
Pluspunten
Snelle behandeling.
VerbeterpuntenHelaas, het bestelde achterlicht is niet de juiste. Pas achtergekomen toen ik het wilde plaatsen. Het model is ogenschijnlijk hetzelfde, maar de afmeting is te groot. Is het mogelijk om dit terug te sturen.
Pluspunten
Helemaal oké
Pluspunten
Bestelling correct en volgens afspraak ontvangen
Pluspunten
goede producten
VerbeterpuntenOnderdeel zou de volgende dag geleverd worden. Werd een dag later bij postnl aangeboden. Hierdoor moest ik dit onderdeel voor de APK-keuring bij de garage aanschaffen.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling geweest! Excuses voor het ongemak dat de verwachte levering niet hebben kunnen halen en hopen dat dit in de toekomst wel beter zal gaan. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering en goede produkten.
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Snel verzonden, goede prijs.
Pluspunten
goed bedyf