Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenAdres was moeilijk tevinden
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering. Aanbevelingswaardig
Pluspunten
Allles wat goed en netjes verpakt, geen klachten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed overzichtelijk en prijs
VerbeterpuntenZal niet weten tot nu toe
Pluspunten
Prima alles geregeld volgende dag in huis Goed spul en niet duur
Telefonische bereikbaarheid is slecht informatievoorziening is slecht Je moet overal zelf achteraan
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Dit willen we heel graag uitzoeken voor u. We zijn telefonisch te bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur in de avond. We hebben uiteraard piekmomenten dat iedereen tegelijk belt. Kunt u op dit bericht reageren wat u bedoelt over de informatievoorziening die slecht zou zijn? Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw medewerking! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Goede aanbiedingen. Snelle levering. Duidelijke site die gepast advies geeft over de producten.
Pluspunten
Uitstekend telefonisch advies. Goede productkennis.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenNiets ga zo door
Pluspunten
snel en prima geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Groot aanbod
VerbeterpuntenEr blijkt op basis van kenteken een verkeerd artikel te verschijnen in de zoekopdracht. Bij montage blijkt het niet te passen, waarna men zich beroept op de 14 dagen retourrecht. Bij wanprestatie geldt echter een termijn van 2 maand. Tot op heden is men niet bereid artikel terug te nemen en geld te retourneren.
Beste klant, dit is heel vervelend. We willen dit heel graag uitzoeken. Heeft u voor ons een order, kenteken en de reden waarom u buiten de 14 dagen bedenktijd zit? U kunt op dit bericht reageren zodat we dit kunnen onderzoeken! Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw medewerking! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Technisch prima voor elkaar.
VerbeterpuntenLevertijd relatief lang. Bezorg info te laat om op te reageren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Niet duur en zeer vlotte levering.
Pluspunten
goede vlotter service. Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenVerzendkosten. Pakketpost berekenen € 6,95 en brievenbuspost verzenden € 3,95. Is een vrij grote marge voor een ruitenwisser, die gewoon in de brievenbus wordt afgeleverd.
Pluspunten
Een vlotte levering van de onderdelen
Verbeterpuntengeen verbeterpunten nodig
Pluspunten
Duidelijk en snel. Levering volgens afspraak
Pluspunten
correcte afhandeling op tijd en goede prijs-prestatie deal
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Breed aanbod van onderdelen, snelle levering, scherpe prijzen
VerbeterpuntenZoekfunctie in website zou verbeterd kunnen worden
Pluspunten
prima, geen punten tot verbetering, ga zo door