Pluspunten
Duidelijke website Goede servicedesk Behulpzaam
VerbeterpuntenGratis retourzenden moet mogelijk zijn.
Pluspunten
Komen afspraken na. Zeer snelle levering. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten zeer hoog bij kleine aankoop
Pluspunten
Uiteindelijk alles opgelost
VerbeterpuntenBij de aanbieding van het product was niet vermeld dat er geen electrische bedrading e.d. bij geleverd werden. Het feit dat de levering bij de transporteur weg was geraakt werd nog al onderkoeld en dus niet adequaat behandeld.
Pluspunten
Goed product voor goede prijs
VerbeterpuntenLevering volgende dag werd niet waargemaakt. Klacht hierover werd niet op gereageerd
Pluspunten
Perfecte service. Ik had de verkeerde lamp besteld, maar kon die direct retourneren. De juiste in overleg besteld en het verschil terug op mijn rekening. En dat zonder geZeur of lastige procedures. Helemaal top.
Pluspunten
Levering volgens toezegging
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Vlot en betaalbaar.
VerbeterpuntenVerpakking moet echt beter, 10 euro berekenen en dan plaatwerk verzenden in bubbeltjesfolie met een stukje plakband erop.. Zowel de pakketbezorger als ik zelf de vingers er aan open gesneden. Stuk stevig karton op de scherpe kanten is toch wel het meest minimale!
Pluspunten
Onderdelen vrij simpel te vinden, de prijzen zijn goed en de levering is vlot
Pluspunten
heel correct geleverd
Pluspunten
erg behulpzaam met het vinden van een onderdeel
VerbeterpuntenNu nog, geen idee.Voor het eerst iets online besteld en gelijk geslaagd.Gewoon zo door gaan!!!!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle levering. Bereikbaarheid is uitstekend.
Pluspunten
Nog geen nadelen kunnen ontdekken. Heb inmiddels al meer dan tien keer een bestelling gedaan en tweemaal iets geretourneerd. Dat laatste ging allemaal eenvoudig, zonder gedoe en administratief correct. De retourvoorwaarden en -procedure zijn heel duidelijk beschreven. Ook erg handig dat bestelde artikelen in Rotterdam kunnen worden opgehaald; scheelt verzendkosten.
Pluspunten
Verkeerd onderdeel besteld, retouren was heel makelijk.
VerbeterpuntenIets meer informatie hebben in verban met de detals van de onderdelen.
Pluspunten
Retourneren via site ging vlot en geld snel weer terug. Helaas niet mijn verzendkosten vergoed!
VerbeterpuntenVerkeerde informatie bij het bestelde artikel. Het artikel bleek niet te passen op mijn auto. Ook na vraag met chassisnummer bleek het onderdeel te moeten passen. Bij de fabrikant zelf geïnformeerd en deze gaven aan dat het een verkeerd model was.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons uw ordernummer en kenteken zodat we dit kunnen onderzoeken en evt. kunnen kijken of u recht hebt op de retour kosten? U kunt op dit bericht reageren en vermeld ook uw chassisnummer erbij. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede en snelle service, product precies zoals omschreven.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Ben meer dan tevreden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en ook snelle reactie na klcht Deze is perfect opgelost
Pluspunten
Functionerende onderdelen voor niet te duur. Snel.
VerbeterpuntenAirco condensor was duidelijk al s uit de doos gehaald en er halfhalf weer ingestopt, waardoor de verpakking niet veel bescherming meer bood.