Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Bij een vraag hadden ze direct een duidelijk antwoord.
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs / kwaliteit Vriendelijk personeel Overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenIk ging artikel ophalen, huisnummer hielp niet voldoende, vindbaarheid entree lastig. Je verwacht het niet aan de achterzijde, transportingang. Signing? Logo op de deur? Of tip mailen bij bevestiging als iemand bestelling komt ophalen "Loop links achterom"?
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering
Pluspunten
Goede website. Snel gevonden. Prima
Pluspunten
Nog dezelfde dag netjes geleverd, top!!
Pluspunten
snelle levering en juiste onderdeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Accuraat en snel
Pluspunten
Pluspunten
Super en makkelijk om te bestellen en om te betalen.
Pluspunten
Stipte navolging afspraak en aflever informatie mbt tijdstip levering.
Pluspunten
Prima website en dito producten. De informatie bij de producten geeft vertrouwen dat de onderdelen daadwerkelijk gaan passen.
Pluspunten
Snel. Correct. Geen poespas.
Pluspunten
duidelijke website, goede prijs.
VerbeterpuntenSnellere levering in combinatie met betere info. Met 2e paasdag een onderdeel besteld, geeft de mail aan dat het morgen geleverd gaat worden, ik dacht nog ze werken op 2e paasdag, en uiteindelijk wordt dit een dag later.
Pluspunten
Snelle levering, goede service qua retourneren en duidelijke klantenservice. Altijd goede ervaring
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Geen ervaring met bestellen, maar de onduidelijkheid van de levertijd heeft mij doen afzien van de bestelling. Er staat in de voorwaarden dat artikelen die op voorraad zijn de volgende dag worden geleverd worden indien voor 20:00 besteld. Dit blijkt niet het geval. Via chat heb ik vernomen dat dat enkel een aanduiding is dat het artikel leverbaar is en per artikel, of het nou in voorraad is of niet, aangegeven staat wanneer er geleverd wordt. Alle artikelen die ik aanklik geven aan dat wanneer er voor 17:45 wordt besteld, het artikel binnen 2 dagen wordt geleverd. Onduidelijkheid en een chat agent die kortaf is heeft mij doen besluiten ergens anders te bestellen.
VerbeterpuntenWees duidelijk en transparant over de levertijden en wees van klantvriendelijker op de chat.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling dat u niet correct bent behandeld op de chat. We proberen zo duidelijk de verwachte levertijden onder de prijs aan te geven en bij het afrekenen. We hebben ook een uitleg staan op onze website en die kunt u vinden op deze link. Zie link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/bezorgen/ en klik Levertijden aan. Voor 20.00 uur bestellen is de snelste levertijd als het in Rotterdam ligt. Bij sommige onderdelen is er een logistiek proces waarbij het langer duurt. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Gunstige prijzen en snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correct en Nederlands
VerbeterpuntenJullie zijn duurder dan het Duitse AutoOnderdelen24.NL , dus als die prijzen dichter bij elkaar komen.... Onderdelen aanbod kan altijd beter.
Pluspunten
Goede communicatie, goed product en op tijd bezorgd.
Pluspunten
Duidelijke website Netjes geholpen bij foute levering
VerbeterpuntenLeveringstijd klopt niet en is soms wel lang.
Pluspunten
Snel geleverd.