Pluspunten
Echt service gericht op de klant. Overal duidelijk over, echte aanrader.
Pluspunten
Goede webside en netjes geleverd
Pluspunten
Snelle levering en heldere communicatie. Goed en stevig verpakt.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr stond vandaag voor 5 uur besteld morgen in huis. Het werd pas 3 dagen later verzonden! Slechte service.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is geweest? U kunt op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer erbij? Alvast bedankt voor de moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenBeter omgaan met verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
Keurig geregeld,goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en dankzij de invoering van kenteken het juiste onderdeel voor mijn auto ontvangen!
VerbeterpuntenN.vt.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenonderdelen passen niet op mijn auto. 1 keer op kenteken besteld.tweede keer artikel nummer gekregen van klantenservice.past nog steeds niet. bij terugbetaling wordt verzendkosten ingehouden en nog betalen om de onderdelen terug te sturen. dus weggegooid geld.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit graag onderzoeken! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer en kenteken zodat we dit kunnen uitzoeken en evt. kunnen kijken of we er nog iets aan kunnen doen? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, bedankt voor uw review! We zijn heel erg benieuwd waarom u ons een 4 heeft gegeven! Kunt u op dit bericht reageren wat er aan de hand is geweest zodat we kunnen kijken of we iets kunnen verbeteren in de toekomst? Vermeld uw order erbij! Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Vlugge levering Kwaliteit producten
VerbeterpuntenIets duurder dan sommige andere websites (Maar levering duurt daar langer )
Pluspunten
Duidelijke website, informatie over de toepassing van de producten en bestel procedure
VerbeterpuntenBestelling is in delen geleverd. Dat was mij in eerste instantie niet meteen duidelijk
Pluspunten
Ze hebben veel onderdelen in assortiment
VerbeterpuntenLeveren zoals op de website staat voor 8 besteld morgen in huis dat heb ik 3x toe niet gehad
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons alle ordernummers zodat ik kan kijken waar het fout is gegaan? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
prima, snelle verzending
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Snelle service, prima prijzen
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Zeer snelle service en prettig contact via mail
VerbeterpuntenPrima zo
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
een snelle bezorging