Pluspunten
alles in goede staat ontvangen
Verbeterpuntenheb geen idee, ben uiterst tevreden
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenWat door de brievenbus kan ... ook als brievenpost versturen ....
Pluspunten
Ik heb via dit bedrijf een zuurstofsensor besteld,dit bleek uiteindelijk de verkeerde te zijn. Zonder problemen kon ik deze binnen 14dagen terug sturen en toen netjes me geld terug gekregen. Communicatief ook prima steeds op de hoogte gebracht middels mail.
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit product
Pluspunten
Uitlstekend servis
Pluspunten
Snelle levering goede behandeling van de klanten service.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Snel en conform de levertijd informatie op de website. Bestel informatie onjuist en daardoor te weinig besteld.
VerbeterpuntenBij het bestelde onderdeel staat L&R. Dus ik verwacht twee stuks kenteken verlichting units ipv een. Ik bel hierover en wordt afgescheept met ......Jammer dan. Ik had verwacht dat men zou zeggen: goed dat u belt en wij zullen dit wijzigen op de website. Gemiste kans.
Beste klant, we vinden het zelf ook jammer dat u bent afgescheept. Onze excuses hiervoor! Onze collega had ook een uitleg kunnen geven wat L&R betekend. We hebben op onze website ook een uitleg staan wat het betekend. Zie link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/product-en-prijs/ en ga naar Begrippen & Afkortingen en daar kunt u de uitleg vinden. Als er evt. nog vragen zijn of opmerkingen, dan horen we dit graag. U kunt altijd op dit bericht reageren. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon en dan goed advies. Snelle levering en goed verpakt. Ook zijn de producten van een goede kwaliteit voor een voordelige prijs.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Goed en netjes geholpen bij de aanschaf van een nieuwe accu.
VerbeterpuntenBij afhalen aangeven waar de ingang is. Moeilijk te vinden.
Pluspunten
Afhandeling was prima
VerbeterpuntenStap over op een andere vervoerder
Pluspunten
Prima geholpen via chat, Duidelijk op de hoogte gehouden van mijn retour pakket. Snelle levering.
Pluspunten
Correct behandeld, en goed geleverd, naar tevredenheid.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Een nieuw schakelaartje voor m'n Renault van 15 jaar oud binnen 1 minuut gevonden en besteld en binnen een werkdag in huis. Kortom: top service
Pluspunten
goedkoop, snel, lage verzendkosten