Pluspunten
Snel bezorgd, netjes verpakt, in een mooi doosje.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
zeg niet toe dat je de volgende dag levert als je voor 23.00 uur bestelt. Mocht het dan misgaan stuur daarover dan een berichtje.
Beste klant, bedankt voor uw review! Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! In de meeste gevallen krijgen klanten een update over de bestelling als het vertraagd word. Dit willen we heel graag onderzoeken waar dit fout is gegaan. Is het mogelijk om op dit bericht te reageren met uw ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? Alvast bedankt voor de moeite en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snel accuraat
VerbeterpuntenDionysia-advies
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke artikel omschrijving
Pluspunten
Goede service. Goede prijs
VerbeterpuntenZorg dat de site gebruiksvriendelijk blijft!
Pluspunten
Snelle levering, goed en stevig verpakt. Bevestiging- en factuur mail kreeg ik vrij vlot.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenAccu wordt niet netjes afgeleverd, boekje er half afgescheurd. Mogelijk tweedehands accu geleverd want de accu ziet er gewoon niet nieuw uit. Klacht daarover ingediend, kan een nieuwe krijgen, maar de service is onduidelijk voor wat betreft verzendkosten. Moet ik dan kosten maken omdat er door het bedrijf slordig wordt geleverd ?? Ook nog eens belachelijk hoge verzendkosten. Daar heb ik weliswaar zelf voor gekozen, maar dan verwacht je toch zorgvuldigheid. Matig bedrijf, communiceert dus slecht door een onduidelijke service.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit graag gaan uitzoeken voor u en een passende oplossing aanbieden voor dit probleem. Kunt u op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer waar het overgaat zodat we dit kunnen uitzoeken voor u. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Slechte ervaring. Het streven voor 22:00 bestellen en dan je bezorgdatum kiezen leek hartstikke fijn. Uiteindelijk 3 weken lang gewacht op een onderdeel. Tijdens het transport was er wat mis gegaan en kon ik de bestelling steeds niet volgen via Trans Mission. Heel vervelend om er steeds weer achter aan te moeten bellen. Ook niet fijn dat je het onderdeel al voor die tijd moet betalen.
Beste klant, dit is uiteraard niet de bedoeling! Als u wenst dat we dit uitzoeken voor u, dan kunt u op dit bericht reageren met het ordernummer. Excuses voor het ongemak dat dit zo laat is aangekomen bij u. Ik ga er vanuit dat dit een logistiek probleem is geweest bij de vervoerder. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Vlot, duidelijk en niet te duur
Pluspunten
Mijn bestelling is snel en goed ingepakt bezorgd. Prima zak.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en vlotte service.
Verbeterpunten1e levering was niet goed verpakt. De 2e levering was uitstekend verpakt.
Pluspunten
Top. Snel geleverd en in brievenbus verpakking (spiegelglas) dus ik hoefde niet eens thuis te zijn.
Pluspunten
Prima service, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Komt afspraken na
VerbeterpuntenVerpakken kan beter had een klein doosje met een sensor, die in een grote doos was gedaan.... zonder opvulling zo dat het doosje van de sensor ( denk het "gerammel" ) aardig was beschadigd,Sensor zelf deed het gelukkig nog.
Pluspunten
mooi bedrijf,,goed internet. snelle service
Pluspunten
goede service.
Verbeterpunteneen betere communicatie met betrekking versturen bestelling
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Pluspunten
prima service alles correct bezorgd En bestellen ging ook prima
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenDuidelijke informatie. Waarom bent u kwaad.? Voor een bumper gril W211 melden voor desbetreffende model classic of elegant. Niet zo met een kleine excl. (w211 Excl.Avantgarde) loopt mis en zonde voor het geld.
Beste klant, bedankt voor uw review! Is het mogelijk dat u op deze bericht kan reageren wat u bedoelt met geen duidelijk informatie zodat we dit misschien kunnen aanpassen in de toekomst? Bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice