Pluspunten
snelle en goede levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel in huis top
VerbeterpuntenNiks, lekker bezig ;)
Pluspunten
Goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel aan de telefoon als bij het afhalen.
VerbeterpuntenVia de app geen goed advies, telefonisch werd ik wel netjes geholpen. Misschien geen app service aanbieden als dit niet klantgericht is. De levertijden kwamen niet overeen met de website.
Pluspunten
Veel onderdelen en het is er snel
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk zoeken
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Je besteld, je betaald, je krijgt je spullen thuisgestuurd. Makkelijke zat toch?
VerbeterpuntenDat ik gevraagd wordt om een review te schrijven over mijn "koopbeleving" en nadat ik dat lekker negeer omdat ik dat onzin vind, gewoon een herinnering krijg om een review te schrijven want man-o-man wat valt er veel te beoordelen oven een internetwinkel waar je een onderdeel besteld, het betaald, en het toegestuurd krijgt. Ik wil ook eens m'n kont kunnen keren op internet zónder bij iedere scheet m'n mening te hoeven geven. Als ik geen review schrijf, stuur me dan a.u.b. géén herinnering want blijkbaar boeien dat soort dingen me niet!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenNtv
Pluspunten
kwaliteit, fijne afwerking, doen wat ze beloven
Pluspunten
Doet wat het moet doen
Pluspunten
Goed contact. Geen gezeur. Prima product
VerbeterpuntenJammer dat er geen winkelfunctie is
Pluspunten
Een goede snelle bezorging.
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
Uitstekend telefonisch te bereiken. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Duidelijke webshop. Goede onderdelen.
Pluspunten
Goede en snelle service. Goed advies gekregen via telefonische klantenservice. Mijn klacht is naar tevredenheid afgehandeld.
VerbeterpuntenVerpakking van bumpers (werd geleverd in een zak)
Pluspunten
Goedkoop, goede dienstverband, snel levering
VerbeterpuntenOmschrijving van het product was niet genoeg Het is moeilijk om te vergelijken Ik heb ze moeilijk gevonden.
Pluspunten
meeste onderdelen in voorraad, snelle levering, goede service, goede retourregeling.
Verbeterpuntenbij sommige onderdelen staat een gebrekkige of foute omschrijving zodat na levering blijkt dat de onderdelen niet passen of niet geschikt zijn. gelukkig wordt dit dan via de goede retour- en geld terugregeling opgelost.
Pluspunten
Goede snelle levering, ook bij retour goede service en informatie
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, goede service en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, top!
Pluspunten
Gewoon hartstikke goed. Snel en voordelig