Pluspunten
Snelle levering, keurig!
Pluspunten
Pluspunten
0 slecht matriaal .alles was krom en gebutst. Voor mij nooit meer. Antwoord.. ik heb het helaas al bij het oud ijzer gedaan. Was echt te slecht.
VerbeterpuntenBeter materiaal verzenden
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet goed of beschadigd aankomt, dan heeft u recht binnen 14 dagen dit te melden zodat we dit netjes kunnen oplossen met u. Als u dit niet heeft gedaan, dan willen we kijken of we er nog iets kunnen doen. Kunt u dan op dit bericht reageren zodat we een onderzoek kunnen doen en vermeld uw order en evt foto's van de schade? Bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Perfecte afhandeling.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel, accuraat, professioneel, overzichtelijk website
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Wat mij betreft de maximale score. Gemakkelijk te bestellen en snelle secure levering.
Pluspunten
snelle levering en goede produkten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke web pagina, kon snel vinden wat ik zocht. Snelle levering van het bestelde
Pluspunten
Nette service ook qau retour afzendingen
Pluspunten
alles is prima gegaan top
Pluspunten
Pluspunten
levering was iets vertraagd. ik had iets verkeerd besteld, ben keurig geholpen met retourneren. prima en vriendelijke service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
in 1 dag het bestelde juiste onderdeel geleverd!! Ik ben zeer tevreden.
Verbeterpuntende tien lijkt mij duidelijk.
Pluspunten
Goede omschrijving artikel. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen, zeer onvriendelijk klantenservice. Nadat ik aangaat dat de product niet bezorgd was is de schuld naar de bezorgers aangewezen. Tot vandaag is nog geen product geleverd en geen geld terugbetaald . De bestelling is na Pasen betaald door mij maar niks ontvangen!
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit uiteraard voor u uitzoeken wat er precies aan de hand is! Kunt u op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer waar dit probleem overgaat en dan gaan we dit uitzoeken voor u! Bedankt voor je moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenHet is onduidelijk wat je besteld. Foto’s komen niet overeen met het product en beschrijvingen zijn niet volledig.
Pluspunten
Prima sevice, had een kleinigheidje over een eerdere bestelling maar hebben ze netjes opgelost
Pluspunten
bereikbaarheid, en accuraatst zijn mijn bevindingen..!
Pluspunten
Ik krijg mijn onderdelen snel binnen.
Pluspunten
Duidelijk, snel, accuraat.
VerbeterpuntenDe klemmen die ik heb besteld waren gedeeltelijk goed. Uitsluitendde zijkanten van de lijst. Er zijn bij ons type Golf twee verschillende klemmen voor de deursierlijst. Hierdoor moest ik nog naar de dealer om de andere (middelste 5 stuks) klemmen te halen. Voorstel als men op kenteken besteld, geef aan dat deze auto twee verschillende klemmen voor de deursierlijst nodig heeft.
Pluspunten
Goede prijs en snel geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede levering, precies zoals je het wilt.