Pluspunten
Uitgebreide onderdelen tegen goede prijs
VerbeterpuntenDe verzending kan en moet veel sneller. Een winkel als winparts heb je binnen 24 in huis. Ik wacht nu meer dan een week op mijn spullen en dan zijn gewoon standaard filters dus niets bijzonders. Volgende keer dus maar iets meer betalen maar dan snel beschikbaar
Pluspunten
wat een rommel die er gestuurd wordt. Autohoezen?? waarom autotype opgeven als het toch totaal niet past?
VerbeterpuntenGoede spullen sturen en niet van die rommel
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet naar wens is, dan kunt u gebruik maken van onze retour service. Dit staat vermeld op onze website links onderaan bij Retourneren. Dan zal er iemand een retour nummer voor u aanmaken zodat het retour kan. Als er evt. vragen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons kunnen opnemen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goed product.
Pluspunten
snelle levering verder alles probleemloos
Pluspunten
Snelle levering en een redelijke prijs
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
snel/duidelijk en betaalbaar.
Pluspunten
correcte levering voor een gunstige prijs
Pluspunten
Heel snel, geen problemen
Pluspunten
Snelle service, onderdelen waren netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering van 3 ruitenwissers in een passende verpakking en niet in een veel te grote doos met allemaal luchtkussens.
VerbeterpuntenPrima zo!
Pluspunten
snelle en goede levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel in huis top
VerbeterpuntenNiks, lekker bezig ;)
Pluspunten
Goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel aan de telefoon als bij het afhalen.
VerbeterpuntenVia de app geen goed advies, telefonisch werd ik wel netjes geholpen. Misschien geen app service aanbieden als dit niet klantgericht is. De levertijden kwamen niet overeen met de website.
Pluspunten
Veel onderdelen en het is er snel
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk zoeken
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Je besteld, je betaald, je krijgt je spullen thuisgestuurd. Makkelijke zat toch?
VerbeterpuntenDat ik gevraagd wordt om een review te schrijven over mijn "koopbeleving" en nadat ik dat lekker negeer omdat ik dat onzin vind, gewoon een herinnering krijg om een review te schrijven want man-o-man wat valt er veel te beoordelen oven een internetwinkel waar je een onderdeel besteld, het betaald, en het toegestuurd krijgt. Ik wil ook eens m'n kont kunnen keren op internet zónder bij iedere scheet m'n mening te hoeven geven. Als ik geen review schrijf, stuur me dan a.u.b. géén herinnering want blijkbaar boeien dat soort dingen me niet!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenNtv
Pluspunten
kwaliteit, fijne afwerking, doen wat ze beloven
Pluspunten
Doet wat het moet doen
Pluspunten
Goed contact. Geen gezeur. Prima product
VerbeterpuntenJammer dat er geen winkelfunctie is
Pluspunten
Een goede snelle bezorging.