Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
Uitstekend telefonisch te bereiken. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Duidelijke webshop. Goede onderdelen.
Pluspunten
Goede en snelle service. Goed advies gekregen via telefonische klantenservice. Mijn klacht is naar tevredenheid afgehandeld.
VerbeterpuntenVerpakking van bumpers (werd geleverd in een zak)
Pluspunten
Goedkoop, goede dienstverband, snel levering
VerbeterpuntenOmschrijving van het product was niet genoeg Het is moeilijk om te vergelijken Ik heb ze moeilijk gevonden.
Pluspunten
meeste onderdelen in voorraad, snelle levering, goede service, goede retourregeling.
Verbeterpuntenbij sommige onderdelen staat een gebrekkige of foute omschrijving zodat na levering blijkt dat de onderdelen niet passen of niet geschikt zijn. gelukkig wordt dit dan via de goede retour- en geld terugregeling opgelost.
Pluspunten
Goede snelle levering, ook bij retour goede service en informatie
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, goede service en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, top!
Pluspunten
Gewoon hartstikke goed. Snel en voordelig
Pluspunten
5 Sterren voor alle onderdelen
Pluspunten
Super snel geleverd.. Maakt belofte waar. Gewoon keurig netjes bedrijf
VerbeterpuntenGeen idee wat ik zou kunnen schrijven
Pluspunten
Retourneren is zeer gemakkelijk en heel snel geld terug! Mijn bestelde artikelen zeer snel en netjes afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.Ik had zelf een verkeerd onderdeel besteld en kon het gemakkelijk retour sturen. Ik had het vervangende deel sneller in huis dan verwacht.
Pluspunten
Snelle levering tegen uitstekende prijs. Zal zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenGeen. Goed is goed.
Pluspunten
Heel duidelijk! Snel!
VerbeterpuntenWeet niet!
Pluspunten
Aardig. Deskundig
Pluspunten
Geleverd volgens bestelling
VerbeterpuntenBij de bestelling aangegeven dat ik geen reclame wilde. Daarna toch lastig gevallen met pop-ups op mijn pc. Erg slecht, toch een gaatje gevonden via de acceptatie van de Marketing cookies? Voor mij geen volgende keer meer.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! De pop ups heeft te maken met de cookies van de browser. Als u die verwijderd, dan heeft u er geen last meer van. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goed koop Snelle levering Kom vaker terug
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Levert conform de aangegeven leverdata op hun website en berichten correct over de bezorging.