Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Absoluut niet
VerbeterpuntenJullie belofte van voor 23u besteld morgen besteld is niet dan een truc om klanten te lokken . en ik ben er recht in gelopen met alle gevolgen van dien : 3 dagen later en nog steeds geen pakketje en geen uitleg over wanneer het wel bij mij aankomt
Beste klant, we vinden het zelf ook jammer dat de verwachte levering niet is gehaald en dit zal een reden hebben. We willen dit graag uitzoeken voor u en kijken voor een oplossing! U kunt op deze reactie reageren en vermeld het ordernummer zodat we dit gelijk kunnen uitzoeken voor u. In ieder geval bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Vreemd dat hier bij alleen maar positieve reacties zijn, terwijl als je op dit bedrijf Googelt het barstens vol staat met voornamelijk negatieve reacties.
Verbeterpuntengeen
Beste klant, we vinden het jammer dat u ons een 1 heeft gegeven en we zouden graag de reden willen weten zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. We versturen duizenden pakketten per week en helaas gaan niet alle pakketten zo goed als wij willen. Dit kan verschillende redenen hebben en die willen we graag weten zodat we dit kunnen verbeteren. U kunt op deze reactie reageren als u ook graag wilt weten wat er aan de hand is geweest. In ieder geval bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Nette prijs snelle levering
VerbeterpuntenNiks veranderen en zo doorgaan
Pluspunten
Geen enkele.
VerbeterpuntenAutobedrijf Brooks te Geesteren, overtreed op alle fronten de wettelijke regels, achteraf wordt kenbaar gemaakt dat er 20% kosten in mindering gebracht worden en er een maximale retour termijn is van 5 dagen, terwijl de wettelijke retour termijn bij online aankopen 14 dagen is, pure oplichting. Jammer dat dit bedrijf aangesloten is bij onderdelenlijn.
Beste klant, ik denk dat er een misverstand is in deze review. Wij zijn niet van de onderdelenlijn maar van Mijnautoonderdelen.nl en zijn ook niet van Autobedrijf Brooks te Geesteren. Dit bericht kunt u kenbaar maken op www.onderdelenlijn.nl en we vragen of u deze beoordeling wilt aanpassen aangezien dit op een misverstand berust. Bedankt voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, Mijnautoonderdelen.nl
Pluspunten
Keurige snelle afwikkeling v d bestelling.
Pluspunten
Prima hulp door directe chatverbinding. Goede kennis van zaken. Goed geadviseerd. Ik heb een ander type onderdeel besteld dan dat ik zelf foutief had uitgezocht.
Pluspunten
Snelle service. Goede website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van de onderdelen
VerbeterpuntenBetere product omschrijving
Pluspunten
Snelle levering. Goede service!
Pluspunten
snel en goed verpakt geleverd wat er besteld is
Pluspunten
Ging perfect!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Geen valse beloftes maken , vrijdagavond bestellen, morgen in huis , dat klopt helemaal niet. Ik heb 4dagen moeten wachten op mijn accu voor de wagen, niet leuk als je die nodig hebt voor u werk
Beste klant, we vinden het zelf ook jammer dat de verwachte levering niet is gehaald. Dit kan verschillende oorzaken zijn geweest waardoor er een vertraging is gekomen. Als u dit wenst, kan ik dit voor u uitzoeken, dan kunt u op dit bericht reageren en evt. kunnen we kijken voor een oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
zeer goede website, snellle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering en makkelijke retourprocedure! Erg tevreden.
Pluspunten
Goede service snel en efficient
Pluspunten
Pluspunten
byzonder goede service
Verbeterpuntenwellicht iets duidelijker zijn in de beantwoording van vragen
Pluspunten
goed kwaliteit en snel
Verbeterpuntenprijzen meer onderdrukken
Pluspunten
Goede snelle levering